❤ W7 In The Buff: Lightly Toasted Palette!

Oh W7, wat doe je me aan met al die mooie palettes. Het In the Buff: Lightly Toasted palette is alweer mijn 3e palette. De enige die ik nu nog mis is het In The Nude palette, welke een dupe is van het Naked 3 palette. Ik weet nog niet of ik die ooit nog zal scoren omdat ik de originele Naked 3 heb, maar ach.. Misschien begint er binnenkort te kriebelen en maak ik mijn W7 palettes collectie nog compleet.

Maar voor vandaag in dit artikel review ik het Lightly Toasted palette, een mooie dupe van het Naked 1 palette! Benieuwd wat ik er van vind en hoe de swatches er uit zien, lees dan snel verder.

DSC_9449

DSC_9452Het Lightly toasted palette bevat vooral natuurlijke bruin tinten, en twee zwart/grijze kleuren. Het grootste gedeelte is shimmery, maar er zitten ook enkele matte tussen die meteen favoriet zijn geworden hier in huize femketje. Ik weet niet wat het is, maar matte oogschaduws zijn de afgelopen tijd mijn beste vrienden wat betreft oogmake-up ;)

DSC_9461De pigmentatie is zoals je hierboven wel kunt zien, amazing! Elke swatch is 1 swipe, zonder basis er onder aangebracht. De kleuren zijn zacht, super gepigmenteerd en blenden als engeltjes in de huid en in elkaar. Me likey!

Op de foto hieronder heb ik 4 kleuren van het palette in de ooglook gebruikt :3

DSC_9491 copy small

Het palette kost zo rond de 8 euro, zelf heb ik hem bij de op = op voordeelshop gescoord, maar je kunt hem ook online vinden. Een mooi basic en super goed gepigmenteerd palette van 12 kleuren, welke nog eens een goede Naked 1 dupe is ook!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “❤ W7 In The Buff: Lightly Toasted Palette!”

  1. Het palette vind ik er erg mooi uit zien en de swatches ook. Helaas is mijn ervaring met deze palette, dat de kleuren minder goed zichtbaar zijn op het ooglid. Het wordt een beetje 1 kleur bij mij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//