❤ Mini Kruidvat Shoplog!

Afgelopen donderdag liep ik even naar het Kruidvat hier op het dorp omdat Roy nog steeds ziek op bed lag en de pijnstillers op waren. Ik nam natuurlijk weer veel meer mee naar huis was beauty gerelateerd was want ik had een aantal leuke kortingsacties geactiveerd op mijn voordeelpas :3

DSC_9599

Ik scoorde een zwarte tandpasta (en dezelfde maar dan de blauwe variant van de nieuwe Beverly Hills Formula tandpasta’s) voor de helft van de prijs. Ook zag ik ineens 2 sets nepwimpers liggen, afgeprijsd van 5 naar 1 euro per set, SCORE! Ook van Essence oogproducten had ik een kortingsactie, daarop kreeg ik ook 50% korting dus nam ik 2 mascara’s mee en nog twee leuke paletjes die nog mistten in mijn stash!

Wat was jullie laatste aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “❤ Mini Kruidvat Shoplog!”

    1. Ik heb ook lang moeten zoeken hier in Zeeland, maar het duurde even voordat mijn kruidvat vlakbij hem in het assortiment kreeg!

  1. Wat leuk dat je weer zoveel hebt kunnen scoren voor lage prijzen =D Ook gaaf van die nep wimpers =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//