❤ Ebay Shoppings! ❤

Wanneer je on a beauty budget bent mag je jezelf af en toe toch nog wel eens ff kietelen door op ebay rond te struinen.. Zo kwam ik een lading kekke kwasten tegen voor een prikkie, en nog wat beauty blender dupes en lime crime velvetines knock offs.

brushes

3 Kwasten sets: #1 Mintgroen $4,84 – #2 Zwart $4,68 – #3 Roze $3,58.

velvetines5 Pretty Lime Crime knock offs (de 2e is teddy bear btw) $1,36.

s-l1600Een set van 4 voor $1,95.

En nu is het wachten op al m’n nieuwe goodies!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “❤ Ebay Shoppings! ❤”

  1. Kwasten setjes van eBay enzo zijn zo goedkoop en fijn! Heb hier volgens mij wel vaker mooie lipstick dupes gezien :)

    1. Jaaaa ik ben zo benieuwd naar die kwasten! Heb wel opgelet of de afmetingen er bij stonden, en ze zijn gewoon fullsize tussen de 13-18cm :) Anders zit je zo te prutsen met mini penseeltjes XD

  2. Die zwarte set kwasten heb ik ook besteld via eBay, vind ze erg prettig om mee te werken! Mag ik vragen bij welke verkopers jij alles hebt besteld? :) Misschien is het de moeite waard voor mij om er eventjes bij te neuzen ^^

  3. Leuke aankoopjes. Zelf ben ik toch wel wat aan de ongeduldige kant om zo lang op bestellingen te wachten. Ik wil wanneer ik iets bestel het liefst de producten gelijk in huis hebben :-)

    1. Haha ja soms duurt het wel lang als je via ebay besteld, maar de laatste tijd had ik mijn pakketjes steeds binnen 2 weekjes binnen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//