❤ 11 Jaar Samen Met De Liefde Van Mijn Leven.

Time flies when you’re having fun.. Althans dat zeggen ze altijd. Maar stiekem is het wel waar want vandaag zijn Roy en ik alweer 11 jaar samen. Het voelt als gisteren dat hij me op msn toevoegde en ik hem steeds een beetje beter leerde kennen en we binnen 3 maandjes fulltime msn’en verkering hadden. Yups, ik heb mijn man via internet gescoord, of laat ik zeggen hij mij ;)

tumblr_ngky2jDgkt1u3s00no1_500

Ik was 14 en hij 17. Holy crap, we’re getting old babe! Maar ik zou al die jaren met niemand anders opnieuw willen beleven. Het is nooit saai met jou, en no matter what happens, i will always love you.

Hij is de kapitein van mijn piratenschip en zonder hem zinkt mijn leven.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “❤ 11 Jaar Samen Met De Liefde Van Mijn Leven.”

  1. Ik ben normaal een stille lezer ( goede voornemens om daar verandering in aan te brengen) maar wilde je bij deze feliciteren! 11 jaar is een echte mijlpaal, ben zelf ook vanaf mijn 16e samen met mijn vriend. Inmiddels al 7 jaar ^^ En heb al vele relaties (helaas) zien eindigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//