Zomer Blog Schema :D

Ola lieve lezers,

Het leek me een verstandig idee om de aankomende 4 tot 6 weekjes even wat rustiger aan te doen op femketje.nl. I.p.v. elke dag bloggen zal er nu zo’n 4 a 5 keer per week een artikel online komen <3

vlissingen femketje

(mijn geliefde Vlissingen waar ik vooral mijn weinige vrije tijd ga doorbrengen)

De reden waarom you ask?: Nouja het is pretty much zomervakantie overal behalve voor mij ;’) Ik merk dat mijn posts minder gelezen worden met dit lekkere warme zomer weer en ik moet bekennen dat ik dat heeeeeel goed snap. Het is veel leuker om deze zomerse weken lekker los van internet te spenderen (of om pokemon te vangen), dan alleen maar achter je laptop etc. te dwalen.

Ook moet ikzelf enorm veel werken de komende weken en heb ik pas over 3 weken zelf 1 weekje vakantie….. Can’t wait! Maar sowieso blijf ik bijna elke dag nog bloggen, alleen met iets minder regelmaat voor de komende weken. In begin/midden september ben ik weer full on back on track met elke dag een nieuw artikel! Voor nu vind ik 4 a 5 per week ruim voldoende en heb ik zelf ook nog eens weekend tussen het 6 dagen per week werken door :D

x femketje

PS: morgen komt er weer een nieuwe video online welke wel al te bekijken is via mijn nieuwste YT channel!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Zomer Blog Schema :D”

  1. Wat goed dat je aan een zomerrooster doet! Mijn artikelen worden nu ook veel minder bekeken, haha. Maar ik vind 4 à 5 artikelen nog steeds erg veel: wat goed dat je zo vol met inspiratie zit! Ik post altijd zo’n 4 artikelen in de week namelijk. Voor meer heb ik echt geen inspiratie genoeg

  2. Helemaal gelijk in. En 4 to 5 artikelen is nog veel. Iedereen moet lekker genieten van de zomer. Ik probeer zelf altijd 3 tot 4 artikelen per week te plaatsen en zelf dat is soms moeilijk.

  3. Lekker voor je even wat meer rust. Ik merk dat het met bloggen over het algemeen erg rustig is. Ik post gewoon nu wanneer ik tijd en zin heb.

    1. Haha ja nu ik het zo teruglees is het misschien inderdaad nog veel, maar het haalt voor mij een hoop van m’n schouders :)

  4. Ik merk ook dat het minder druk is op mijn blog, maar ja met dit goede weer is een zomer blog schema dus ideaal :-) x

  5. Ik geef je groot gelijk dat je het nu even wat rustiger aan doet, lekker van de zomer en Pokémon genieten :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//