Zoeva Pure Glam Pigment Expensive Black.

In de Glossybox van vorige maand zat o.a. deze Zoeva (oogschaduw)pigment. Ik was verrast toen ik deze zwarte kleur in mijn box had, ik had namelijk al heel wat andere filmpjes en artikelen op andere blogs gelezen en bekeken en die hadden totaal andere kleuren. Een kleur als deze kwam als geroepen voor de komende feestdagen!

Deze Zoeva pigment kost normaal gesproken €3,80 voor 1,1 gram product. Dat klinkt alsof dat erg weinig is maar geloof me, ik denk dat ik deze pigment met 2 jaar nog niet eens op krijg! De kleur zelf is een donkergrijze antraciet tint met daarin zilverkleurige glittertjes en shimmer. De pigmentatie is echt super (zoals verwacht van een losse oogschaduw pigment) en blend ook fijn.

Het losse pigment lichtjes uitgeblend.

Met losse poeders als deze moet je altijd wat voorzichtiger te werk gaan i.v.m. fallout op de rest van je gezicht. Mijn tip is daarom ook om na je oogmake-up pas je gezichtsmake-up zoals foundation e.d. aan te brengen. Op die manier heb je de minste last van fallout. Deze Zoeva oogschaduw pigment is zeker een favoriet van mij als ik eens voor een donkere smokey maar feestelijke look ga.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winacties? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen & €25 xmas-shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Zoeva Pure Glam Pigment Expensive Black.”

  1. Ik ben zo gek op pigments. Het is wel altijd lastig om ermee te werken haha, veel fallout enzo, maar als het eenmaal is aangebracht zijn ze zo mooi en intens. Love it! Deze vind ik ook erg mooi (:

  2. Ik heb er zo’n eentje van E.L.F., maar heb ‘m nog noooit gebruikt! Zwarte losse poeder vind ik altijd zo lastig werken i.v.m. de fallout, dus gebruik altijd vaste poedervorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//