Youtube Love: UnlimitedElizabeth.

Eerder in mijn eerste Youtube Love artikel schreef ik over Samantha Schuerman en hoe gek ik ben op haar beauty en daily vlog video’s. Vandaag in dit YT Love artikel weer een beauty guru die naast haar beauty video’s ook lekker veel vlogs upload, namelijk UnlimitedElizabeth.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/ihEAoQuVjtY”]

Ik kwam haar volgens mij tegen via Samantha Schuerman en ik was eigenlijk meteen hooked toen ik begon haar daily vlogs (Life With Buddy genaamd) te kijken. Later kwam ik er achter dat ze ook erg mooie make-up looks maakte en sindsdien ben ik blijven hangen bij haar channel. Naast looks en vlogs upload ze ook unboxing video’s en verschillende reviews. Ze heeft een dropje van een zoon, Buddy *super adorable!* en is getrouwd met volgens mij een ontzettend lieve maar vooral hardwerkende man die er voor zorgt dat ze een stay at home mom is en kan blijven.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/qwMNaiWpowg”]

Ik kan verder niet erg veel over vertellen, ik vind haar video’s gewoon super leuk om naar te kijken. Neem vooral eens een kijkje op haar channel. Mocht je de daily vlogs niks vinden, ze upload ook vaak genoeg over beauty! <3

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Youtube Love: UnlimitedElizabeth.”

  1. Ik kende haar nog niet, maar leuke filmpjes heeft ze! Kan me helemaal voorstellen dat je haar volgt op YT. Ohh en dat kindje <3

  2. Ik ken haar niet, maar de filmpjes zijn leuk. En wat is haar kindje toch een schatje =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//