WINACTIE: (Must Have!) Technic Electric Oogschaduw Palette! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe winactie. Met veel moeite heb ik nog 1 van mijn favoriete amazingly mooi gepigmenteerde oogschaduw palettes kunnen scoren namelijk het Technic Electric palette. Deze winactie is klein maar oh my doodles, er was een stormloop op deze palettes en ze waren daarom ook lange tijd nergens meer te krijgen. Ben jij 1 van die dames die het palette net gemist heeft? Dit is je kans want vandaag maak je kans op zo’n awesome palette!

winactie technicelectric palette femketjeWat MOET je doen om kans te maken op dit oogschaduw palette?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld hoeveelste like jij hebt gegeven op bloglovin en welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (Vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje!)

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op het must have Technic Electric palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=4305 “
– Volg femketje.nl op Facebook.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

De winactie loopt vanaf 24 januari 2013 tot en met 10 februari 2013. Op 11 of 12 februari contacteer ik de winnaar via email! (Zorg er dus voor dat je een geldig mailadres achterlaat in het daarvoor bestemde vakje)

Have fun & enjoy!

x femketje

(PS: Ben je benieuwd naar swatches of looks met dit palette? Vul dan in de zoekbanner op mijn site (rechtsboven) de term technic electric in!)

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

58 thoughts on “WINACTIE: (Must Have!) Technic Electric Oogschaduw Palette! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. hey!

  Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik heb allen geen idee hoe ik kan zien hoeveelste liker ik ben….

 2. Ik doe mee!!!
  Ik volg je op facebook(Tessa Persoon), heb je geabonneerd op youtube, bericht geliked op bloglovin’ en natuurlijk volg ik je op bloglovin’
  Ik kan je niet volgen op twitter want dat heb ik niet.
  Leuk dat je z’n mooi palletje wil verloten op je blog!!!
  xx

 3. Ik was de zesde persoon die likete, ik volg je op bloglovin’ , facebook en youtube. Ik doe natuurlijk mee ik vind hem zo mooiii <3

  Liefs Miranda

 4. Ik doe graag mee, wat een mooi palette! Ik volgde je al op Bloglovin, Facebook en YouTube en ben je 7e like op Bloglovin! Ik ben je ook gaan volgen op Twitter!

  xx

 5. Hoi wat een supergave winactie!!! ik heb je bericht geliked en volgens bloglovin ben ik de eerste “liker” terwijl ik bij de comments zie dat meerdere mensen hebben geliked. Ik doe heel graag mee :)

 6. Ik doe mee, super leuke winactie!
  Ik ben de 13e like op bloglovin
  Ik volg je op twitter en heb een tweet geplaatst :)

  xoxo

  Ik hoop echt dat ik win want ik ben al zoo lang opzoek naar dit pallete!

 7. Ik zie dat ik nu like nummer 13 heb, maar gek genoeg heeft degene van de comment voor mij ook like nummer 13… Weird.. Maar ik volg je al op bloglovin en heb je artikel geliked. Ik volgde je ook al op twitter en heb de tweet gestuurd (@Deesje19). En ik volg je op Facebook en Youtube.

 8. Wat een fantastische winactie! Ik heb ‘m inderdaad gemist :( , gelukkig hier nog een kansje. Ik volgde je al via Bloglovin’ en ben de 17e liker van dit artikel. Ook volg ik je via Facebook en Youtube! x

 9. Super leuk, ik doe heel graag mee! Ik volgde je al via Bloglvoin en ik heb het artikel geliked (like nummer 19). Ook volg ik je via Twitter en heb ik de tweet geplaatst (Charile96)

  Liefs, Charile

 10. Ik doe ook mee! Wat een mooie prijs:-) Ik ben je 20e like en volg op Bloglovin’ en FB. Succes iedereen!

 11. Ik volg je op bloglovin en was de 23ste liker.
  Ik volg je op facebook en op youtube.

 12. Ik volgde je al een tijdje via bloglivin en youtube. Was de 23de liker en heb het getweet ( ik volg je ook via twitter)

 13. He wat leuk, ik heb je net ontdekt via de site van Ilja en zie deze leuk winactie! Heb jou dus gelijk gevolgd via Bloglovin en geliked! Ik ga je ook nog even toevoegen op youtube! Nu ga ik snel verder neuzen op je site!

 14. heeeeei.

  wat een leuke winactie zeg :)
  ik doe meee!
  ik heb je geliked op bloglovin en was de 25e hihi :)
  ik volgde je al op twitter, en was al geabboneerd op je youtube kanaal.

  xxxx

   1. Bij Bart Smit :3 Super grappig dat het dus bedoeld is voor kinderen terwijl het echt super goede kwaliteit is, zeker voor de prijs XD

 15. Ik doe mee. Ik volg je op bloglovin en ben liker nr 27
  Ik volg je ook op facebook en youtube

 16. Hee Femketje! Ik ben de 24ste die je op bloglovin’ heeft geliked! Ik volg je daar ook op. Ook heb ik me geabonneerd op je YouTube kanaal! Ik doe zeker weten heel graag mee!! :) leuke filmpjes, ik ga gelijk verder kijken op je site! x

 17. Ik ben de 30ste ‘liker’ :D

  Ik heb je gevolgd op twitter en getweet en op facebook aangezien ik geen account heb op YT en niet meer actief blog.

  Ik vind dit een superleuke actie :D

 18. Yey, een winactie! Het is altijd leuk als mensen anderen wat gunnen en een winactie doen. Eeen suuuuuuper leuk palette! De swatches zien er ook echt geweldig uit. I’m in love with it <3. Ik volg je al een tijdje en geniet elke dag van je leuke berichten! Het zou zoooo geweldig zijn mocht ik deze winnen. Ik volg je helaas niet op twitter, want ik heb die pas verwijderd.. sorry :(! Nu maar hopen op een mail op 11/12 februari. Duurt nog zo lang! haha.

  Groetjes Isabella.

  1. Ik was vergeten te liken, maar heb ik nu gedaan.. ben liker 49. Ik heb ook twitter aangemaakt en volg je daar nu op (: Liefs,

 19. Jaaa dit is idd een musthave volgens mij, alleen hebben ze deze niet in de winkels hier dus wat ben ik blij met deze winactie :-)

  Ik volg je op Bloglovin en heb geliked: You and 31 people like this
  Ik volg je op twitter en heb getweet, volg je ook op FB en op Youtube.

  Succes iedereen!

 20. Over dit palette heb er zoveel goede reviews gelezen! Maar helaas zit hier in de buurt geen Bart Smit, dus ik heb het zelf niet kunnen kopen.
  Dus erg leuk dat jij er een verloot, ik doe mee! Ik ben de 36e liker op Bloglovin. Verder heb ik alles gedaan om extra kans te maken behalve het plaatsen van een artikel of sidebanner, want ik heb geen eigen blog/website.

 21. Jaa, heb hem gemist wheh. ):
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel als 37e geliked. Ik volg je ook op twitter en heb het getweet. Ik volg je op facebook en ben geabonneerd op je youtube kanaal! Hoop dat ik win! x

 22. Ik doe mee!

  Gedaan: Bloglovin’ –> 2x like (nummer 4); Twitter –> follow en RT; Facebook –> like.

 23. Hè Femke
  Ik vind deze winactie super gaaf!! Ik was de 10 liker omdat ik dat eergisteren al had gedaan maar nog geen tijd had om een comment te schrijven. Maar nu heb ik wel tijd want ik lig helaas ziek in bed met koorts. ;-(
  Voor de rest heb ik bijna alles gedaan behalve een blog bericht.
  Nu afwachten en hoop dat dit super gave pallet win, en natuurlijk ook dat mijn koorts zakt. ;-)
  Xxxxxx
  Quinty

 24. Lieve Femke ,
  Wat een leuke winactie is dit!,
  Wel jammer dat ik nu op de bank zit,
  Want ik ben ziek,
  Dus niet echt energiek,
  Want ik heb bijna alles gedaan,
  Om dicht bij de winnaar te staan,
  Alleen geen reclame gemaakt op m’n site,
  Vanwege m’n ziekheid,
  Ik was de 41e like,
  Waarmee ik wel van de eerste 10 afwijk,
  Dat vind ik jammer aangezien ik normaal altijd kijk,
  Maar ja … Ik hoop dat dit gedicht goed was,
  En dat je dit gedicht met plezier las,
  Groetjes Sophie
  Dit was GEEN inernetkopie!

 25. Geliked! Ik ben de 42e like (oeh hét antwoord volgens de HH’s guide! moet wel geluk brengen!) Ik volg je op youtube en facebook. Dit palette is supermooi en zou ik graag uitproberen!

 26. Leuk! ik heb je gevolgd en ben je 587 of 578e volger heb hem net weggeklikt.
  Heb geen Tw en FB sorry! :( maar het zou wel een heeeeel leuk verjaardag’s cadeua voor mij zijn ! want ik ben 16 februari jarig dus dat zou dan echt super leuk zijn!

 27. Ik doe graag mee. Acties Bloglovin’, Facebook en Twitter heb ik verricht. Groetjes.

 28. Hooi! Wat een mooi palette, zou hem heel heel heeeel graag willen winnen.
  Ik volg je op bloglovin en facebook! Ik wil het artikel liken maar kan hem met geen mogelijkheid meer terugvinden op bloglovin!

 29. Super leuke winactie! Ik doe zeker mee! ik Volg je al een tijdje op youtube en op bloglovin maar ik weet niet hoe ik een bericht moet like? Heb je tip waar dat kan? Super leuke winactie!

  1. Ik plaats morgen een artikel op mijn blog! zou het zeker even leuk vinden als je kijkt! Ik volgde je al een langere tijd op youtube. En ook op Facebook!

 30. Hooii wat een gaaf palette!!
  ik ben de 47ste liker (beetje laat was de hele week ziek)
  ik volg je al op facebook twitter en bloglovin ik heb de tweet verstuurt en schrijf zo een stukje op mijn blog!xx

 31. Wauw!
  Wat een leuke winactie!
  Ik wou al heel lang dit palette maar het was bij mij ook steeds uitverkocht :(
  Ik doe dus gelijk mee!
  Ik volg je via Bloglovin (en was de 48e liker)-Ik volg je op Twitter (en schreef een tweet)-Ik volg je via Facebook-Ik ben geabonneerd op je YT-account!
  Ik ga ook meteen een artikel schrijven op mijn blog!
  Liefs, Dzinh xx

 32. Hee, leuke winactie !!
  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked (via de app, dus kon niet zien de hoeveelste ik was, maar ik denk de 49e..)
  Ook volg ik je op twitter, heb ik het bericht getweet, ik volg je op facebook en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal :)

  Xx

 33. Hoi!
  Ik doe mee met de winactie, ik heb de 51e like gegeven op dit artikel en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal!
  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//