WINACTIE: 88 Warm Palette! CLOSED/GESLOTEN!!

Het is tijd voor een nieuwe winactie want eerder deze week kreeg ik een pakketje binnen met daarin het 88 warm palette. Omdat ik eerder dit jaar al het 88 matte palette met al die felle tinten weggaf, leek het me leuk om voor de dames die wat minder into felle looks zijn, dit meer natuurlijke 88 warm palette weg te geven. Het palette is vanzelfsprekend nog spik splinternieuw en ongebruikt!

winactie 88 warm palette femketje

Wat MOET je doen om kans te maken op dit awesome 88 warm palette?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome 88 warm palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8721 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 16 maart t/m 6 april 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames en heren. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

88 thoughts on “WINACTIE: 88 Warm Palette! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Toffe winactie! Ik doe met deze winactie niet mee want ik heb hem zelf al. Anders had ik zeker een poging gewaagd want het is een te gek palette! Succes dames en/of heren. ;-)

 2. Wow, wat een gave actie.
  Is een super mooi palette en ik doe graag mee met deze actie. Ik volg je ook op FB.

 3. Superleuk! Ik dacht erover om hem te bestellen, maar winnen is natuurlijk ook leuk, hihi :) Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked.

 4. Wauwww, ik doe mee! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik volg je op Twitter en heb de tweet verstuurd. Ik volg je op Facebook en ik heb je aangevraagd om je te volgen op instagram. Ik geb geabonneerd op je yt kanaal.
  Loveeeeee xx, eline

 5. Super toffe winactie! Ik doe heel graag mee. Heb alles gedaan, behalve een banner op mijn eigen site. Liefs Céline aka Ceetje (78)

 6. oehh het 88 palette is zooo mooii!
  Ik volg je nu op twitter en heb dat getweet, verder ben ik ook geabboneerd op je youtubekanaal en je fb geliked

  xx Britta

 7. Wat een leuke winactie! Ik volg je via bloglovin, twitter, youtube en facebook :) Ook like ik dit bericht op bloglovin. Ik wil dit palette echt super graag winnen! Er zitten mooie bruine tinten in en dit draag ik vaak!

 8. woow wat een gigantisch palette :O ben ik wel erg benieuwd naar ;) heb je ook op fb geliked ^^

 9. Wauw! Wat een supermooi palette, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook! Ook heb ik het artikel nu geliked!

 10. Ik doe mee aan de actie. Ik hou van ooglooks en van uitproberen. Heb dit artikel geliked en volg je op facebook en Bloglovin

 11. Super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb dan ook alles gedaan, behalve zelf iets schrijven

 12. ik doe heel graag mee !
  Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked, ik volg je ook op insta facebook en youtube ! :)

  Xx

 13. I´m in! Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked! Voor extra kansen volgde ik je al op Twitter, heb geRT en volg je op FB en insta! xo

 14. Heet graag doe ik mee voor deze mega mooie palette.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb de winactie geliked.
  Ook ben ik geabonneerd op je YouTube kanaal.
  Groetjes Irene.

 15. sweet sunday
  facebook.instagram.bloglovin.twitter.pinterest.google+.youtube-volg ze/like ze en deel ze ! retweetnr:75 en 88 onder MissMomzy en pinted onder DinyG (diny gijsberts)

 16. Ik doe mee hoor. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het artikel op bloglovin geliked.

 17. Wauw, wat een GE-WEL-DIG palette.
  Ik loot heel graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Verder volg ik je op Facebook, Twitter (tweet geplaatst) & You Tube

 18. Ik doe heel graag mee aan deze winactie!
  Zo’n mooi palette kun je niet aan je neus voorbij laten gaan ;)
  Ik heb alles gedaan wat je moest doen.
  Dit is wat ik heb gedaan van de dingen die je mocht doen:
  – Ik volg je op Twitter en heb de tweet getweet
  – Ik heb je pagina geliked op Facebook
  – Ik volg je op Instagram
  – Ik heb geabonneerd op je YouTube kanaal

 19. Ik doe erg graag mee! Ik volg je via Bloglovin, Twitter, Instagram, Facebook & Youtube. Ook heb ik het artikel geliked op Bloglovin! :)

 20. Facebook,Twitter,Instagram,Bloglovin,Youtube en pinterest ik volg-like en deel ze allemaal .retweetnr;32 en 116 onder MissMomzy,Pins onder DinyG (diny gijsberts)

 21. Oehh Fem, wat een prachtig palette! Ik ben een luie lezer, ik volg je al zeker een jaar en lees al je artikelen maar ben gewoon te lui om te reageren. Moet ik echt vaker doen want ik vind je artikelen altijd prachtig! :)

  – Ik volgde je al op Bloglovin/Twitter/Instagram/YouTube/Facebook
  – Heb een tweet gestuurd (@xLeonie_)
  – Heb het artikel natuurlijk geliked op Bloglovin

  Als ik win, schrijf ik natuurlijk een uitgebreide review op mijn blog en vermeld jou daarin natuurlijk ook! Win-win situatie ^^

  Veel succes met alle reacties lezen, je zult er wel een enorme klus aan hebben! :)

  Liefs Leonie

 22. Wauw, dit vind ik echt een heel mooi palette!

  Ik volg je al heel lang via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked. Ik volg je ook via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube :)

 23. ik doe graag mee! ik heb alle stappen gevolgd behalve dat ik er iets op mijn eigen blog over heb geschreven.

  twitter: pammiejjj
  de rest: pamelajanssens

 24. Heeey! Wat een super leuke winactie! Ik heb alles gedaan, ook de extra kansen, behalve dat met mn blog want ik heb helaas zelf geen blog meer :(. Ik ben echt dol op de 88 palettes, maar deze heb ik zelf nog niet. Ik ben heel benieuwd!

  xxx

  Femke

 25. Supergaaf! Ik doe graag mee en heb als extra’s je FB geliked en ben geabonneerd op je YT kanaal. :)

 26. Wauw, prachtig palette wat ik graag zou willen winnen. Ik via bloglovin en heb het bericht geliked en volg je op instagram, twitter en youtube!

  Liefs

 27. Wauw wat een geweldig pallette! Ik heb hem altijd al uit willen proberen. Ik ben een van die meisjes wat jij zegt die van een naturelle look houden. Ik doe dus mee!
  Ik volg je op instagram en youtube en bloglovin uiteraard. Én op facebook! Twitter heb ik niet meer ;) liefs nicole

 28. Aahh. Deze is zoo mooi! Ik doe zeker mee! Echt een prachtig naturel pallette! Gewoon een must-have voor iedereen! Ik heb alles gedaan+ extrawinkansen – berichtje op mijn blog!

  Fingerscrossed!

  Liefs, Floor

 29. Mooi en zeer bruikbaar groot palette, ik doe mee. Ik volg je op BL en heb dit artikel geliked.

 30. WAUW! super leuke actie, ik doe graag mee (: Natuurlijk volgde ik je allang op facebook, instagram en bloglovin’

 31. Ik doe graag mee met deze winactie want ik ben gek op aardetinten. Ik volg je via facebook, youtube, instagram, twitter (+ tweet geplaatst) en bloglovin (+artikel geliked). Bedankt voor deze leuke winactie! x

 32. Wat een prachtige winactie! Ik doe heel graag mee :) Heb alles gedaan en je vindt mij onder de naam Agneta en travelsuitcase.

 33. Dit palette ziet er echt prachtig uit! Ik zou dan ook graag kans maken! Op Facebook volgde ik je al. Op Bloglovin ook, en ik heb het artikel nu geliked. Verder heb ik een request gestuurd op Twitter en heb ik de tweet geplaatst!

 34. Heyhey!

  Ik zag toevallig weer even op mijn Instagram en ineens stond ik stil op een foto van jou en deze Winactie. Ik werd er helemaal enthousiast van ! Als beauty liefhebber moet zo’n palette in haar stash hebben. Dus dan kan je met geen liefde deze Winactie zo aan je voorbij laten gaan. Wat heeft 88 warm palette mooie soorten kleuren , Hier kan je zeker veel kanten mee op, Daar hou ik wel van. Ik weet zeker dat die palette heel veel zou gebruiken uit liefde voor de kleuren. Perfect cadeau voor mijn 20ste verjaardag ( 4 april ;) ) kan het natuurlijk laten zien ;p

  -Ik volg je op Bloglovin + artikel geliked.
  -Tweet : https://twitter.com/omgitswooshy/status/445315753559224320
  -Volg je ook op Facebookpagina ( Janine Wooshy)
  -volg je op Instagram ( OMGitsWOOSHY)
  -volg je ook op je Youtubekanaal ( Janine Wooshy)
  Janinedingx3_1994_@hotmail.nl
  – Het laatste moet ik nog uitvoeren.

  Liefs

  Janine

  1. Als ik win dan schrijf ik wel een artikel met een shout out. of ik maak een video met een shout out. Dat vind ik gepast als ik
   zou winnen.

 35. Gaaaaaf!!!! Gedaan: verplichte gedeelte + Facebook + Twitter (inclusief tweet) + YouTube.

 36. Mooi palettje. Hier maak ik graag kans op. Ik heb alleen facebook dus daar heb ik je op geliked.

 37. ik doe mee; super actie. ik volg je via Blogloviin, facebook, instagram en youtube en heb de artikelen geliked!

 38. Gave winactie,ben erg benieuwd naar dit palette! Graag doe ik mee,ik volg je via je site maar ook op fb en op bloglovin.
  Ook verschijnen je updates in mijn wordpress reader als ik aan mijn blog werk.
  Love susanne

 39. Hey! Ik hoop dat ik nog niet te laat ben. Wat een leuke actie zeg!

  Om mee te doen heb ik je kanaal gevolgd op youtube, Je geliked/gevolgd op Facebook, je gevolgd op BlogLovin en natuurlijk aangevraagd op instagram.

  Groeten,

  Kaylee

 40. Wouw deze vind ik echt heel mooi! Het perecte palet om vaker overdag oogschaduw te gaan dragen ;) Ik volg en like je op bloglovin, ook ben ik op youtube geabboneerd. Veel succes!

 41. Wauw, wat een mooi palette! Ik ben van nature niet heel bekend met felle kleuren, dus een rustigere palette is goed om mee te beginnen.

  Ik volgde je eigenlijk al een tijd op bloglovin – vandaar dat ik bij de actie kwam ;) – en ook op facebook. Ik heb je artikel geliked trouwens ;)
  Youtube en Insta volgde ik je nog niet, nu dus wel :)

  Ben heel erg benieuwd!!
  Liefs,
  Roëlle

 42. Ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliked, geabboneerd op youtube en geliket op facebook!

 43. Ik doe mee met de leuke winactie!

  – Ik volgde je al op Bloglovin, heb ook het artikel geliked!, /Twitter (@kusssmariska) /Instagram (@kusssmariska) /YouTube/Facebook
  – Heb een tweet gestuurd (@kusssmariska)

  Liefs!

 44. Ik doe heel graag mee!Ik ben geabonneerd op je YT en volg je op FB en instagram!
  x

 45. Mooie winactie en mooi palette, ik doe graag mee. Ik volg je al op Facebook en Bloglovin’ en bericht dus ook geliked.

 46. Super leuke winactie! Ikke doe mee =D Ik heb alle verplichte dingen en de niet verplichte dingen gedaan, behalve het laatste aangezien ik geen blog heb :P

 47. Oh wat een prachtige palette!
  Ik draag zelf ook altijd aardtinten en natuurlijk, dus waag ik hier
  mijn kans. Ik heb alle stappen gedaan, alleen heb ik geen youtubekanaal

 48. Oh superleuke actie (en blog natuurlijk;))! Ik ben echt heel benieuwd naar dit palette.
  Ik volg je op Bloglovin en Youtube en ik heb het bericht geliked :)

 49. Wow, echt heel mooi! Ik doe heel graag mee met deze super actie.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook, twitter, youtube en instagram en artikel gelikeden getweet

 50. Oh toffe palette! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan, behalve het schrijven van een artikel/in de sidebar plaatsen. Al mijn accounts hebben iets met ‘The Blonde Tales’ erin . (: En mijn email is theblondetales@hotmail.com

  Liefs, Merel

 51. ik doe mee! Ik volg je via bloglovin en heb geliked. en ik volg je via facebook, youtube en instagram

 52. Hoi! Wauwww coole actie! Ik doe mee.

  Ik volg je via twitter, facebook, instagram en ben geabonneerd op je youtube kanaal.

  Liefs!!

 53. Wat een gaaf palette! Ik heb me geabonneerd op je you tube kanaal, ik heb je geliked op facebook eb bloglovin!! groetjes eva

 54. Wat een prachtig palette! Perfect om pinuplooks mee te maken of te combineren metijn felle kleurtjes :)

  ik volgde je al op facebook twitter en instagram, en heb geretweet.
  volgens mn telefoon volgde ik je niet op bloglovin, wat ik volgens mij wel deed. (Maar ik gebruik bloglovin ook niet op mn foon) En daar staat ook je artikel niet tussen. Dus dat moet ik nog even op mn computer nakijken. :)

 55. Wat leuk ik ben dol op warme kleuren, ik volg je op bloglovin, facebook, instagram, youtube en twitter :)

 56. Heee,
  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie ! Het is echt een heel mooi palette ! Ik hou echt van zulke kleuren, haha !
  Ik heb helaas nog geen bloglovin, maar volg je wel op YouTube, instagram en Facebook

 57. Leuke actie! doe graag mee :D volg je op bloglovin’ en facebook!! groetjes

 58. Echt super super gaaf pallet. Echt heel veel kleuren. Lijkt me super leuk om hier een paar gafe ooglooks te maken . Ik heb geabononeerd en geliked op fb

 59. Ik heb je blog nog maar pas ontdekt en ik vind het heel jammer dat ik hem niet eerder hebt ontdekt!

  Ik volg je op Twitter, Youtube en Facebook, en heb een tweetje gestuurd.

 60. Ik doe mee met deze toffe winactie! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook ben ik geabonneerd op je youtube kanaal!

 61. Wat heb ik allemaal gedaan. Volg je op bloglovin, je hebt mijn like op facebook, voor twitter en Instagram is mijn aanvraag ingediend en wacht ik op toestemming, heb je ook aanbevolen op Google+ en ben ik abonnee op je Youtube kanaal.

  Ik vind het echt een heel mooi palette. Heb laatst een kleuren workshop gehad en daaruit kwam naar voren dat ik een herfsttype ben. Deze kleuren in dit palet passen daar precies bij en zullen voor mij dus echt perfect zijn.

 62. Ik ben op dieet betreffende social media, maar toch loot ik graag mee voor deze prachtige set.

 63. Ahhh wat een prachtige kleuren! Maak nog graag even een kansje
  Groetjes en fijn weekend nog even

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//