WINACTIE: 3 Gorgeous Sleek Producten! CLOSED/GESLOTEN!!

Vandaag mag ik in samenwerking met pakshop.nl een super amazing Sleek pakketje weggeven met maar liefst 3 prachtige producten. Pakshop.nl is een overzichtelijke webshop die verschillende beautymerken verkoopt. De items die ik dit keer mag weggeven zijn: Het knallend gekleurde Acid oogschaduw palette, een Blush By 3 palette in de kleur Pumpkin en een Molten Metal cream oogschaduw duo in nummer 715 Steel & Ash.

sleek winactie

Wat MOET je doen om kans te maken op deze 3 Sleek producten?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Like de FB pagina van Pakshop.nl.
– Laat een comment achter waar duidelijk in staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een geldig emailadres in in het daarvoor bestemde vakje).

Voor extra winkansen *deze zijn niet verplicht, maar geven wel extra deelname entries*:

– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 3 gorgeous Sleek producten! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8630 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 2 tot en met 23 maart 2014. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

61 thoughts on “WINACTIE: 3 Gorgeous Sleek Producten! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. super leuke winactie!!!! ik heb 3 sleek palette en gebruik ze elke dag met veel liefde. ik zou graag deze palettes en de duo willen toevoegen aan mijn stash . ik volg je op bloglovin, facebook, twitter en instagram. ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal. ik volg pakshop ook op facebook.

  liefs Sanne

 2. Wat een super leuke winactie weer, heel graag doe ik mee. Ik like beide Facebook pagina’s en volg je op Bloglovin en heb geliked.
  Ook ben ik geabonneerd op je YouTube kanaal en nu maar in spanning afwachten.
  Groetjes Irene

 3. Jeeej ik doe mee voor die prachtige producten! Ik heb alle stappen gedaan! Maar heb helaas geen instagram..

 4. Gave winactie! Ik doe niet mee, want ik zou deze producten, hoe mooi ze ook zijn, zelf niet gaan gebruiken.

 5. Wauw, wat gaaf zeg! Ik heb nog geen Sleek make-up *schaam* haha, misschien brengt deze winactie daar verandering in!

  Ik heb me aan de verplichte winkansen gehouden, daarnaast heb ik aan bijna alle extra winkansen meegedaan, alleen de laatste niet.

  Liefs,

  Sanne

 6. Wat een leuke winactie! Ik heb alle stappen gedaan maar ik heb geen youtubekanaal. Superleuke blog heb je trouwens!

 7. Super leuk! Ik doe heeeel graag mee :) Ik volgde je al op Bloglovin en insta, maar nu ook op alle andere kanalen.

  Liefs, Felicia

  Edit by femketje: Ik heb je mailadres even verwijderd uit de comment, om te zorgen dat deze niet gekaapt wordt door spammers.

 8. Wauw Femke! Wat een prachtige producten mag je weggeven zeg, je zou ze bijna zelf gaan houden, hihi!
  ♥ Ik volg je al op Bloglovin en heb het bericht geliked
  ♥ Ik heb de Facebook pagina geliked van Pakshop.nl
  ♥ Ik volg je op Twitter (@xLeonie) en heb een tweet over de actie gestuurd
  ♥ Ik volgde je al op Facebook
  ♥ Ik volgde je al op Instagram
  ♥ En ben natuurlijk al geabonneerd op je YouTube kanaal!
  ♥ Wanneer ik win, maak ik uiteraard een video of artikel over de producten en vermeld jou en je blog daar natuurlijk ook in!

  Succes met kiezen, hihi! :)
  Liefs, Leonie

 9. Oeh! Leuk :D ik kende deze webshop nog niet, dus ga er snel eens rondkijken ^^ als ze nou ook nog zoeva kwasten verkopen.. <3

  Anyways, ik like je als extra op fb :D xx

 10. Ik doe mee met de winactie! Ik volg je op facebook, instagram, twitter, youtube en bloglovin en heb ook de facebook pagina van pakshop geliked. Ik heb Het bloglovin bericht geliked en heb het berichtje getweet!

 11. Wat een gave winactie zeg! Ik doe graag mee :) Ik volg je op Bloglovin’, heb dit bericht geliked, heb de Facebookpagina van Pakshop.nl geliked, volgde je al op Twitter en Instagram en had ook al je Facebook pagina geliked :)

 12. Gaaf!!! Ik doe mee! Ik heb alle verplichte stappen gedaan, en k heb op Twitter een bericht geplaatst (@femlovesjelle)
  Ook volg ik je dus op Twitter, instagram, facebook & youtube :)

 13. OMG, love sleek!! Ik heb al 4 palleten in mijn bezit en ben erg gek op. Altijd leuke kleuren en goede pigmentatie. Sindsdien koop ik eigenlijk bijna nooit losse oogschaduws meer. Vooral de blushes wil ik graag hebben :D

  Ik heb je al je punten gedaan, behalve de laatste, ik heb namelijk zelf geen blog :(
  -ik volg je via bloglovin’
  -heb de fb van pakshop geliked
  -volg je op fb, twitter, instagram en youtube

  succes aan alle deelnemers :)

 14. Tof, ik doe graag mee :). Ik heb de facebookpagina van Pakshop geliked. En volg je op facebook, bloglovin + bericht geliked (henderica) en youtube (HVtjuh).

 15. Wauw, wat gaaf :D Ik ben gek op Sleek! Ik heb de verplcihte stappen gedaan, en deze extra dingen:
  – Volg @femketje op twitter en tweet het bericht
  – Volg femketje.nl op Facebook.
  – Volg via Instagram.
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

 16. Ik doe mee en heb alles gedaan! behalve een artikel geschreven of sidebanner gemaakt, sorry! Ik zou het super leuk vinden om te winnen, dan kan ik het ook reviewen op mijn blog! :D Super leuke filmpjes, en super leuke blog natuurlijk! xx

 17. wauwie! wat een toffe actie (: ik doe zeker mee en voor extra winkansen heb ik geabonneerd op je youtube kanaal, je facebook geliked en ben ik je gaan volgen op insta.

 18. Wat een leuke winactie, ik loot graag mee, wat heb ik hiervoor gedaan:
  ♥ Ik volg je al op Bloglovin en heb het bericht geliked
  ♥ Ik heb de Facebook pagina geliked van Pakshop.nl
  ♥ Ik volg je op Twitter (@AGussinklo) en heb een tweet over de actie gestuurd
  ♥ Ik volgde je al op Facebook
  ♥ En ben natuurlijk al geabonneerd op je YouTube kanaal!

 19. Ik doe mee, gaaf!
  Ik heb alles gedaan wat moet + me op je youtube account geabboneerd + je facebook geliked!

 20. Super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb dan ook alles gedaan behalve zelf een artikel schrijven. Veel succes met de winnaar uitzoeken! X

 21. Ik doe graag mee met deze leuke winactie! De producten van Sleek zijn telkens van goede kwaliteit dus ik ben erg benieuwd naar deze producten. IK volg je via bloglovin (+ artikel geliked), facebook, youtube, instagram en twitter (+ tweet geplaatst). En de facebookpagina van Pak Beautystore heb ik ook geliked. x

 22. Wat een super leuke winactie!
  Je ziet niet zo snel winacties van het merk Sleek.
  Ik heb alles gedaan wat je moest/mocht doen behalve een artikel/banner maken.
  Xxx
  Eva

 23. Wow leuke winactie! Ik doe graag mee! Ben sowieso dol op de oogschaduw paletten van Sleek! Deze producten heb ik nog niet en hoor goede verhalen over de Blushes. Handig dat bij deze producten ook alles in een palette zit, fijn voor op reis!

  Ik heb beide FB’s geliked en volgen op BL doe ik je alweer een tijdje. Verder volg ik je via je site en via de WordPress reader als ik aan mijn eigen blog zit ;)

  Love,

  Susanne

 24. Waauww!! Leuke winactie doe graag mee. Ik heb alle stappen ondernomen:
  – Pakshop geliked op FB
  – ik volg jou op FB.
  – ik volg je op Bloglovin
  – volg je bij instagram
  -volg je bij twitter
  En natuurlijk geabonneerd op je Youtube kanaal!!

  I ♥ Sleek , zou het geweldig vinden als ik win!

  Liefs, Henrike

 25. Superleuk! Ik doe mee en heb alle verplichte dingen gedaan + Youtube geabonneerd en FB geliked.

 26. Ik doe zeker mee! Gedaan: Bloglovin’, Facebook, YouTube. Instagramaccount en eigen blog heb ik niet.

 27. Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan & like je eigen facebook pagina.
  Liefs, Jolijn.j

 28. Ik doe heel graag mee aan deze super leuke winactie! Ik heb alles gedaan wat moest, je gevolgd op twitter en getweet, je gevolgd op instagram en geabonneerd op je YouTube kanaal!

 29. Ikke doe mee!!!! Leuk leuk! Ik heb alle verplichte dingen gedaan, en alle niet verplichte dingen. Maar zoals altijd niet het laatste onderdeel, want ik heb geen eigen blog/site :P

 30. Hey!

  Wat geweldig dat je samenwerking heb met pakshop.nl en dat je maar liefst 3
  sleek producten mag weg geven. Ik ken Sleek alleen van naam, Maar doordat iedereen
  er zo over heeft. Wil ik echt heel graag kennis maken met Sleek producten. Beter dan
  dit winnen kan dus niet.

  Ik volg femketje.nl via bloglovin en heb artikel geliked
  Ik heb de Facebookpagina van Pakshop.nl Geliked (Janine Wooshy)

  Ik volg Femketje op twitter (@OMGitsWOOSHY)
  Tweet: https://twitter.com/OMGitsWOOSHY/status/440798542538342401
  Ik volg Femetje.nl op Facebook (Janine Wooshy)
  -Ik volg je via Instagram (OMGitsWOOSHY)
  Ik ben geabbonneerd op je Youtube kanaal (Janine Wooshy)
  -Wanneer ik win: Maak ik een unboxing video (met jou naam!)
  stap 2: Een look video + review
  Stap 3 : Je blog word vermeld in de video + review!

  Ik zou echt een verrassing vinden als ik Sleek producten in
  mijn stash kan toevoegen. Dan ga ik helemaal uit mijn dak.

  leuk cadeautje voor de tijd dat ik jarig ben, Dan kan ik
  waarschijnlijk ook dit dragen op mijn verjaardag. ( 4 April
  jarig)

  lieefs

  Janine

 31. wat een gave winactie! ik doe zeker mee.
  ik heb alle stappen gevolgd. mijn blogloving is ladylipbalm, mijn Facebook Pamela janssens, mijn twitter pammiejjj, mijn insta pamelajanssens, op YouTube heet ik ook Pamela janssens en voor het bericht op mijn blog kun je natuurlijk gewoon op mijn naam klikken om naar mijn blog te gaan :P

 32. Ik doe ook graag mee…
  – Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked
  – fb pagina geliked
  – fb pagina femketje geliked
  – femketje op twitter volgen en bericht retweeten

 33. Ik doe HEEL graag mee! Waarom? Ik ben sinds een jaar helemaal verzeild geraakt in het beautybloggers wereldje! Niet dat ik er zelf één ben, maar ik kijk echt met bewondering naar hoe beautybloggers zich zo supermooi kunnen opmaken! Ik leer er steeds meer over en ik zou zelf wel eens een palette/sleek product willen hebben, gezien ik dat allemaal nog niet heb! Op die manier kan ik ook leren experimenteren met make-up :D superleuk!

  Bloglovin: volgde je al, liker 39
  FB: de pagina geliked (ik volgde je al op FB)
  Twitter: volgde je al (Droene)
  Instagram: ik volgde je al (stephanievandrunen)
  Youtube: ik volgde je al (Droene1990)

 34. Oehh! Sleek heeft mooie producten, maar deze ken ik nog niet allemaal. Ik zou dus graag mee doen met de winactie en heb alle verplichte dingen gedaan! :) Ik ben inmiddels al je 41e like op dit artikel

 35. Té gekke winactie! Ik doe mee! Ik heb de FB pagina geliked van Pakshop, ik volgde jou al via Bloglovin’ en heb de winactie geliked (43e like)

 36. Hoi Femketje! Superleuke winactie :) ik doe graag mee!

  Ik heb alle verplichte stappen gevolgd, en ik volg je op twitter (en heb getweet!), FB, Instagram en YouTube voor extra kansen. Bedankt voor de giveaway!

 37. Hoi!

  Ik doe ook mee aan de winactie. Heb alle verplichte dingen gedaan!
  Ik volg je ook op twitter, op facebook en op youtube.

 38. Again, super leuke winactie! Ik volg je via FB, bloglovin, heb het bericht geliked daar, FB pagina geliked van pakshop, en ik volg je ook op twitter! xoxo

 39. ik ben dol op Sleek en daarom doe ik mee aan de actie
  ik heb je fb geliked
  parkshop heb ik geliked
  ik volg je op Bloglovin en heb het artikel ook geliked

 40. Hele leuke winactie! Heb zelf nog geen producten van Sleek maar hoor er zoveel positieve dingen over. Ik via bloglovin en heb het bericht geliked,
  volg jou en pakshop op facebook, en volg je op instagram, twitter en youtube!

  Liefs

 41. Gaaf,ik ben gek op Sleek! Ik zou dan ook graag kans maken! Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked. En ik volg ik de FB pagina van Pakshop. Verder volg ik je eigen FB, en Twitter en ik heb de tweet geplaatst!

 42. Wat een leuke winactie weer! Ik heb aan alles meegedaan of deed ik al, behalve de laatste optioneel. Je vind mij onder de naam Agneta en Travelsuitcase.nl (en alles wat daar op lijkt) Succes met het kiezen van een winnaar van dit super leuke pakket!

 43. Super winactie! Ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliked en ik volg pak beautystore op fb! Als extra winkansen volg ik je op facebook, youtube en twitter en heb de tweet getweet! Zou het super leuk vinden! Liefs

 44. Hey, leuke winactie!
  Ik heb alles gedaan behalve getwittert! Ik hoop dat ik eens win, I love sleek! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//