We’re Moving :D

Ola lieve lezers!

De meesten zullen het wel al hebben gezien of gelezen op instagram, twitter en/of facebook maar Roy en ik zijn op dit moment druk aan het verhuizen! :3
Gisteren hadden we na lang wachten eindelijk de overdracht van het huis en de sleutel dus vanaf nu wonen we in Oost-Souburg!

1382306_555266777874948_1288242739_n Ikzelf moet gewoon fulltime werken, zo had ik ook een volle werkdag vandaag en gisteren en kon ik jammergenoeg niet bij de notaris zijn. Maar Roy heeft een aantal weken vakantie dus dat verhuizen komt allemaal wel goed. We zijn trouwens al een heel eind!

Het zal zeker nog wel 3 weken duren voordat we redelijk op orde zijn en dat de kitties het hele huis verkent hebben. Nu zijn ze vooral erg schrikkerig van alle nieuwe geluiden en indrukken. Ik heb zelfs mijn eigen beauty room even voor hun ingericht. Luxe voor de kitties! Voor vanavond is het mijn plan om dus eventjes deze update te plaatsen en om lekker in mijn eigen bad te gaan. Ja mensen, ik heb gewoon een mooie badkamer met ligbad en aparte douche ^^

1456109_555488647852761_211415598_nMisschien dat ik als we ver zijn met het inrichten een roomtour of housetour film, ligt er een beetje aan wat Roy wilt, anders komt er sowieso een roomtour van mijn eigen grote beautyroom.

Wat betekent de verhuizing voor femketje.nl? Helemaal niks want er zullen elke dag gewoon 1 of 2 nieuwe artikelen online komen. Ons internet was namelijk vanaf gisteren al perfect werkend en ready to go!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “We’re Moving :D”

  1. Ziet er alvast leuk uit! De katjes zien er zo wel ontspannen uit in hun tijdelijke kamertje.
    Veel klusplezier!

  2. Ik had het al eerder gehoord, maar het blijft erg leuk voor jullie! Lekker hoor, zo’n badkamer en je eigen beauty room, ik ben jaloers, haha :P

  3. Wat leuk, gefeliciteerd! :)
    Foto’s van jullie huisje/je beautyroom lijken me echt tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//