W7 Polishes Strawberry Daiquiri + Purple Rain.

W7 lakjes zijn mijn nieuwe favoriete budgetlakjes dit moment. Lekker grote flesjes met maar liefst 15ml lak die per stuk €2,75 kosten (als je er twee koopt kosten ze €2,50 per stuk, dus samen €5,00 als duo voordeel etc). De vorm van de flesjes zijn gewoon knock offs van O.P.I. maar lakken wel erg fijn. Een tijdje terug was ik weer eens even in de stad met mams en kreeg ik weer 2 lakjes.

Strawberry Daiquiri, ten eerste een super zomerse en fruitige naam, is een prachtig lichtroze kleurtje met fijne shimmer en een licht goudkleurige gloed. In het potje ziet de lak er wel wat donkerder uit dan dat het op je nagels is maar dan komt omdat dit een best sheer lakje is. Een perfect lakje voor nailart of om gewoon een simpele saaie witte lak op te fleuren met een laagje roze!

Purple Rain is zoals de naam al doet vermoeden een paarse tint, donkerpaars om precies te zijn met een blauwpaarsige gloed en fijne shimmer in. Ik vind dit echt een prachtkleur en deze lak dekt al met 2 laagjes. Paarse tinten zoals deze vind ik het hele jaar door kunnen maar vooral in de herfst en winter vind ik ze helemaal pretty en opvallend.

W7 lakjes zijn te koop bij o.a. op is op voordeelshop winkels die door het hele land filialen heeft.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “W7 Polishes Strawberry Daiquiri + Purple Rain.”

  1. Leuke lakjes! Ik heb ook oogschaduw palettes van W7. Vooral te koop bij Big Bazar. Ben benieuwd hoe deze lakjes zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//