W7 Polishes Green Dazzle + Blue Diamonds.

Nu ik al een aantal W7 lakjes grondig heb uitgeprobeerd ben ik er achter gekomen dat het best een fijn merk is en de lakjes lekker lakken. Vandaar dat mijn W7-stash ook steeds weer iets groter wordt. En voor de prijs hoef je ze niet te negeren. De lakjes kosten evenveel als Catrice lakjes (€2,50 per stuk als je er 2 tegelijk koopt, anders kosten ze alsnog maar €2,75 per stuk), en bevatten maar liefst 15ml lak per potje. De potjes zelf zijn pure knock-offs van O.P.I. btw, maar dat mag de pret niet drukken!

In dit review dus weer 2 lakjes van W7 en dit keer glitterbom lakjes. Als eerste Green Dazzle; een blanke basislak met daarin redelijk fijne emerald groene glitters. Hij dekt niet meteen maar doordat de glitterlak snel droogt is deze alsnog snel op te bouwen en dekkend te krijgen met 2 a 3 laagjes.

Dan Blue Diamonds; een lak waar ik veel goede hoop in had maar jammergenoeg dekt deze niet zo snel als Green Dazzle. Blue Diamonds heeft een blanke blauwige basislak met aardig grove royalblauwe glitters. Het lakje is dekkend met 4 a 5 dunne laagjes en droogt ook redelijk snel doordat het een glitterlak is. Omdat dit lakje niet erg snel dekt is deze wel perfect voor glitter details in nail art designs.

Ik kan in ieder geval weer 2 mooie glitterende lakjes toevoegen aan mijn stash! Deze  en andere W7 lakjes zijn te koop bij o.a. op is op voordeelshops en ook bij sommige Big Bazar filialen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “W7 Polishes Green Dazzle + Blue Diamonds.”

 1. Hele mooi lakjes! Ik heb ook 2 W7 lakjes. Alleen heb ik ze nog niet opgedaan, want heb iets teveel nieuwe lakjes die ik allemaal wil uitproberen haha.

 2. hey,
  erg mooie lakken!
  zelf vindt ik ze super erg op OPI lijken…!
  maar waar zijn deze fantastische lakken te koop?
  Xx,
  esmee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//