W7 In The Buff – Budgetproof Naked 2 Palette Dupe!

Het grote nieuws zal jullie niet ontgaan zijn, zeker niet als je ook mijn instagram volgt. Maar ook ik ben nu eindelijk eigenaar van het beste Naked 2 dupe palette, namelijk het W7 In The Buff palette. Zelf kocht ik ‘m voor net geen 8 euro bij de op is op voordeelshop in Vlissingen. Daar was het hele schap nog on-aangeraakt en heb ik er meteen 2 meegenomen. Ook eentje voor jullie, de winactie waarbij je kans maakt op een spiksplinter nieuw palette komt a.s. zondag 27 april online!

DSC_6807 DSC_6808

Maar nu eerst het reviewartikel van het palette zelf. Ik moet zeggen: I’m in LOVE! De kleuren zijn ontzettend zacht, blenden fijn en zijn super goed gepigmenteerd. Ik kan hier lang en kort over zijn maar de kleuren zijn amazingly goed! Vergeleken bij the real deal *het echte UD naked 2 palette* komen de kleuren vrijwel perfect overeen. Op de swatchfoto hieronder heb ik elke kleur 1 keer geswiped, zonder basis of primer.

DSC_6810De enige kleur die wat minder opvallend is op de swatchfoto is de eerste van links. Deze is zowat net zo bleek als dat ik ben maar is daarmee wel een perfecte matte highlighter voor in de binnenste ooghoek of net onder je wenkbrauw! Ook de pikzwarte kleur is amazingly mooi en blend ook nog eens makkelijk uit zonder een massive panda effect *als je rustig blend, en vooral met mate ;)*. Mijn favoriete tinten uit het palette zijn de tweede van links en de vijfde van links. Deze twee combineer ik continu voor een draagbare koperachtige look.

Het hele palette is gewoon echt die paar euro waard en lekker budgetproof. Ben je net als ik een koopjes-jager maar wil je wel echt waar voor je geld? Dan raad ik je dit palette zeker aan! Hij is o.a. bij verschillende online shops te krijgen maar ook bij sommige DA drogisten en op is op voordeelshop’s.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “W7 In The Buff – Budgetproof Naked 2 Palette Dupe!”

  1. Absoluut een fijn palet. Zal storm lopen bij je win actie, genoeg meiden/dames die deze aan hun stash willen toevoegen. Met recht! ;-)

  2. Wat een mooi palette is dat zeg! En voor dat prijsje! Groot gelijk dat je hem hebt gekocht! Ben benieuwd naar een look die je ermee maakt!

  3. oh wauwie! Ik zat steeds te twijfelen of ik hem wel zou nemen want ik heb al zoveel bruinige oogschaduw palettes maar dit ziet er echt super uit! Ik ga hem gelijk bestellen

  4. Ik zoek hem al een tijdje, maar kan hem helaas in de winkels niet vinden. Online bestellen is niet zo mijn ding, maar ik geef niet op!

  5. Gister kon ik het laatste palette bemachtigen bij de op = op voordeelshop! De swatches zien er damn good uit! Ben blij dat ik hem toch heb genomen. Mijn eerste echte nudie palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//