W7 Glitterpolishes Cosmic Purple & Cosmic Green.

Op is op en voordeelwinkels zijn zo af en toe wel eens leuk om rond te snuffelen. Zo deed ik dat vorige maand ook en kwam ik deze twee W7 lakjes tegen voor een prijsje van 2 lakjes voor €5. De potjes zelf vind ik super veel lijken op O.P.I. potjes en ook in deze W7 potjes zit maar liefst 15ml lak.

Als eerste 71 Cosmic Purple; een vrij sheer paarse basislak met daarin blauwe, rode en paarse glitters. De glitters zijn niet te groot en chunky maar ook niet al te fijn en klein. Precies er tussenin kan ik ze het beste beschrijven. Deze nagellak is erg mooi over donkere tinten maar kan ook perfect los gedragen worden want deze lak dekt al met 2 a 3 dunne laagjes!

Dan 73 Cosmic Green; een blanke basislak met een enorme berg goudgroene en blauwe glitters. Deze lak staat vooral mooi op blauwe, groene en zwarte lakjes maar ook deze lak dekt erg snel voor een glitterlakje en kan daardoor makkelijk alleen gedragen worden.

Ik kende het merk W7 alleen nog maar van naam en ben eigenlijk blij verrast door deze glitterlakjes, zeker gezien de snelle dekking!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “W7 Glitterpolishes Cosmic Purple & Cosmic Green.”

  1. Ik heb deze 2 lakjes ook!! En ja, deze potjes zijn het zelfde als van OPI. Alleen dan zonder het OPI kwastje en OPI opdruk op de dop. Ik stond ook wel ff vreemd te kijken toen ik deze potjes zag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//