Vera Valenti Oogschaduw Palette.

In de Glossybox van augustus zat o.a. dit oogschaduwpalette van Vera Valenti. Een merk wat ik zelf nog niet kende maar blijkbaar een lekker budget merk is en best goede producten heeft.

Het oogschaduw paletje bevat 8 oogschaduws in makkelijk draagbare bruintinten (voor mij iets minder draagbaar want felle kleuren zijn meer mijn ding) en een redelijk grote peachy/roze blush. Echt de perfecte kleuren voor het komende herfst seizoen! De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend goed gepigmenteerd en blenden erg fijn. Dat oogschaduws goed met elkaar blenden is voor mij echt een must, zeker met zulke bruine tinten op mijn oogleden. De oogschaduws vind ik wel wat zacht en daardoor ietsjes brokkelig, pas dus op voor fall out wanneer je dit paletje gebruikt.

In het paletje zelf zitten nog 2 sponsapplicatortjes en een smal spiegeltje wat dit paletje natuurlijk ideaal maakt om mee te nemen in je handtas of mee op vakantie of een weekendje weg. Zelf vind ik mijn eigen losse kwasten fijner werken dan de vaak ruwe sponsapplicatortjes maar opzich wel fijn dat ze er bij zitten. Ik heb ze in ieder geval wel 1 keer gebruikt voor de swatches op mijn arm te maken! ^^

Al met al, voor een prijsje van €5,32 zou je dit palette al kunnen kopen. Waar weet ik niet precies maar waarschijnlijk zijn paletjes en andere producten van dit merk wel online te krijgen!

x femketje

(Eigenlijk had deze ochtend het boyfriend does my make-up tag filmpje online moeten staan maar om 1 of andere reden is er iets mis gegaan met het geluid tijdens het opnemen en wil ik ‘m niet netjes uploaden… Goed nieuws is dat Roy me maar al te graag nog een keer als een hoerige clowndraak op wil maken en we het dus asap proberen opnieuw op te nemen!)

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Vera Valenti Oogschaduw Palette.”

  1. Wauw, die palette is zoooo mooi! Die wil ik echt hebben! =D En ik ben heel erg benieuwd naar het filmpje Boyfriend Does My Make up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//