Vera Valenti Oogpotlood.

Ik ben niet de enige hier in de buurt die ook een abonnement op Glossybox heeft. Zo heeft ook 1 van mijn lieve collega’tjes een abonnement en vroeg ze mij laatst of ik haar oogpotlood wilde hebben aangezien ze deze zelf niet gebruikt. Al te graag adopteer ik dit (extreem lange) oogpotlood en geef het een warm plekje in mijn stash-nestje.

Zoals ik dus al eerder zei is dit echt een ontzettend lang oogpotlood en vraag ik me af of ik deze ooit op zal krijgen binnen de 2 jaar dat deze goed houdbaar is. Het fijne aan dit oogpotlood is niet alleen dat de kleur super zwart is en best mooi gepigmenteerd, maar ook dat het dopje een puntenslijpertje bevat. Een erg handig potlood voor onderweg of op vakantie dus!

Verder vind ik de textuur van het potlood ook best fijn, lekker creamy en ook best goed uit te smudgen als je dit wilt. Een handig potloodje voor een simpele maar classy smokey eye. Wel vind ik dit potlood wat minder fijn op m’n waterlijn omdat hij juist zo creamy is. Daarom vervaagd het wat sneller als ik het als eyeliner op m’n waterlijn gebruik vergeleken met wanneer ik het gewoon op m’n ooglid aanbreng.

Al met al, een fijn product voor een redelijk budget prijsje van €3,90.

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Vera Valenti Oogpotlood.”

  1. Oh my, ziet er best goed uit! Mooie pigmentatie! Voorheen was ik niet van de creamy zachte potloden, maar nu vind ik ze echt amazing. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//