Toni&Guy Shampoo For Damaged Hair.

Weer een Glossybox product in de review en dit keer uit de box van januari 2013. Een shampoo van Toni&Guy, een merk wat je wel vaker in boxen terug ziet. Deze shampoo (in samplesize van 50ml trouwens) claimt beschadigd haar te revitaliseren, herstellen en zou het haar een mooie glans geven.

DSC_2396 copy Ik  heb de shampoo getest, met dit sample flesje heb ik mijn haar zo’n 5 keer kunnen wassen (ik gebruik niet veel product omdat mijn haar anders snel vettig wordt) maar ik heb geen enkele keer het idee gehad dat deze shampoo iets voor mijn droge punten heeft gedaan, het voelde na het wassen eigenlijk alleen maar droger en niet fijn. Misschien heb ik te weinig of misschien teveel shampoo per keer gebruikt maar nee, deze shampoo deed echt niks voor mijn haar. Ook zit er SLS in de shampoo, wel vreemd want dat doet volgens mij echt alles behalve je haar voeden.

DSC_2397 copy

Wel ruikt de shampoo erg lekker, maar dat was dan ook het enige positieve wat ik er over kwijt kan. Jammer maar helaas! Een fullsize flacon van 250ml kost €9,99, maar deze zal ik zeker weten nooit aanschaffen.

Welke shampoo vinden jullie fijn en heb je nog aanraders?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Toni&Guy Shampoo For Damaged Hair.”

  1. Wat jammer dat deze niet doet wat het belooft! Dat zou toch wel moeten! Ik heb zelf ook altijd super droge punten!

  2. Jammer dat het zo weinig doet voor je haar. Ik gebruik nu de Gugl Rijke voeding lijn. Die vind ik echt heerlijk. ik ben van geblondeerd haar naar donker gegaan. Daardoor heb ik echt giga doffe en droge punten gekregen. Maar sinds ik de Rijke voeding lijn gebruik is het weer mooi glanzend.

  3. Spijtig! Er zijn eigenlijk maar weinig shampoo’s die op zich, zonder conditioner, geen ruw haar of droge puntjes geven vind ik. De shampoo’s van Chi zijn wel een uitzondering, maar wel wat durder.

  4. Wel jammer dat de shampoo niet veel doet voor je haar, helemaal jammer van de prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//