Tag: Wat Is Je Maximale Bedrag Voor (Make-up) Producten?

Een tijdje terug kwam ik deze tag tegen, ik weet niet meer precies waar maar mocht je hem zelf ook willen overnemen: share the love!

Dagcrème: €20
Reinigingsproducten: €10
Foundation: €20
Concealer: €20
Blush: €15
Highlighter: €15
Lipstick: €5
Lipgloss: €5

Voor foundations en concealers ben ik wel bereid wat meer geld neer te leggen, een flawless face vind ik meer waard dan een leuke kleur lipstick ^^

Oogpotlood: €5
Oogschaduw mono: €5
Oogschaduw palette: €30
Mascara: €15
Nagellak: €20
Parfum: €50

Parfum, tsja, het is gewoon duur maar oh zo lekker om aan te snuffelen! Maar als ik een dure variant koop dan ben ik er wel super zuinig mee. Qua nagellak heb ik eigenlijk niet echt een budget, maar meer dan 20 euro voor 1 potje vind ik toch wel pretty pricy.

Tot zover deze tag alweer, het was een korte maar wel leuke om eens bij stil te staan! Wat is het duurste product wat jullie ooit gekocht hebben?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Tag: Wat Is Je Maximale Bedrag Voor (Make-up) Producten?”

  1. Je bent een low budget buyer, net als ik. Ik koop vaak ook enkel producten onder de 10 euro. Tenzij ik het product enorm graag wil en het verdiend heb :)

    Ps. Er is momenteel weer een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

  2. Parfum is inderdaad altijd erg duur,… ik heb Thierry Mugler altijd, Aliën.. heb 15ml voor €35,00. Maar het is elke cent waard :)

  3. Leuke tag, ik was al erg benieuwd hoeveel je neer zou willen leggen voor nagellak omdat je zoveel van nagellak houdt. 20 euro vind ik best veel hihi

  4. Dit vind ik wel een interessante tag! Het geeft ineens een inzage aan je uitgave aan beauty producten, ik ga hem zeker overnemen!

  5. Leuke tag zeg! Ik moet eerlijk toegeven dat ik me meestal niet zo bezighoud met de prijzen van producten; lijkt het me goed dan wil ik het hebben, maar omdat ik nog student ben zou ik niet snel voor hele dure uitgaven gaan (behalve dan voor parfum en oogschaduwpaletten).

  6. Leuke tag is dit! Ook grappig om de verschillen te zien, dat je wel 20 euro voor een nagellak zou neertellen en maar 5 euro voor een lipstick.. Bij mij zou het precies andersom zijn hihi. En zo heeft iedereen natuurlijk zijn voorkeuren!

  7. Ik ben bereid om redelijk veel aan makeup en alles uit te geven. Ik bedoel, ik werk er hard voor en bovendien vind ik kwaliteit > kwantiteit. Ik shop graag bij MAC & Chanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//