Tag; Nailpolish & Me.

Laatst zag ik deze tag al op verschillende beautyblogs voorbij komen en het leek mij, als ware nagellak addict, wel leuk om deze ook eens te doen!

Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik heb ze serieus voor het eerst sinds lange tijd geteld (nadat ik alles had uitgezocht en een hoop oude troep had weggegooit) en ik kom op 330. Valt eerlijk gezegd nog mee want ik schatte het zonder te tellen op zo’n 375-400 lakjes!

Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
Catrice en Essence.. Limited Editions zijn echt verslavend!

Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Roze, paars, koraal en nude tinten :3

Zijn er kleuren/finishes de je niet bezit?
Ik denk dat er altijd wel kleuren en finishes zullen zijn die ik niet heb aangezien er steeds meer nieuwe dingen op de markt komen. Wel denk ik dat ik op dit moment het meeste wat er te krijgen is bezit!

Welke nagellak draag je het meest?
Essence 04 Iced Latte als ik zin heb in een nude kleurtje; China Glaze Dance Baby en Aquadelic als ik zin heb in iets zomers en fels; Catrice 470 Snow Motion als basiskleur bij watermarbling of andere nailart.

Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Essence 04 Space Queen, mijn 2e potje alweer die ook al bijna leeg is maar nu helemaal dik en stroperig is geworden van het vele gebruiken >.< Gelukkig heb ik nog een backup!

Gebruik je een basecoat?
Yups, altijd! De laatste tijd wissel ik vaak af tussen de Models Own 3 in 1 base en topcoat, de Paris Memories basecoat en de Essence 24/7 basecoat.

Gebruik je een topcoat?
Ja, ook altijd. Meestal een gewone doorzichtige (Models Own of Paris Memories) en soms ook een glitter topcoat van bijvoorbeeld Essence of Catrice.

Stempelen of uit de losse hand?
Beide, soms ben ik te ongeduldig om een ingewikkelde nail art met de hand aan te brengen en ga ik voor een lekker snel en cute stamping design.

Hou je van glitters/shimmers of toch liever een creamy finish?
Beide! Glitters zijn zeker weten altijd welkom maar zijn niet voor elke gelegenheid even geschikt. Daarom lak ik bijna altijd met een creamy basislakje zodat ik de manicure alsnog op kan pimpen met wat glitter- of shimmery lakjes.

Voel je je kaal zonder nagellak?
Ja! >.<

Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Als ik heel eerlijk ben heb ik er helemaal geen gekocht omdat ik op dit moment in een no buy zit. Volgende maand mag ik van mezelf weer wat nieuwe goodies scoren!

Tot zover de tag! Neem hem gerust over als je wilt en have fun!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Tag; Nailpolish & Me.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//