TAG: My Cup Of Tea!

Origineel komt deze tag van Alyssa maar ik vond ‘m echt super leuk dus besloot de tag ook te doen! De My Cup Of Tea Tag is een tag waarin je een paar dingen beschrijft die typisch jou zijn, in mijn geval dus dingen die typisch femketje zijn. Here We Go!

Kleur en glitter: Can’t live without it! Of het nu in make-up, nageldesigns of mijn omgeving is, kleur en glitters er bij maken het helemaal af.

Katten: Timmi en Tjappi zijn mijn kattenkinderen.  Ze slapen zelf bij ons in bed en mogen werkelijk alles. Stelletje verwende nesten zijn het maar ik zou ze niet kunnen missen :3 Crazy cat lady to the max!

Nagellak: Spreekt voor zich, verslaafde meldt zich voor dagelijkse nagellak check-up >.<

Winged eyeliner: Oh my lord, zo pretteh! Meestal als ik make-up draag en ik wil het een beetje oppimpen, dan ga ik altijd voor een mooie strakke (zwarte) winged liner *met af en toe wat felle glitters er overheen*.

Portet fotografie: Vanaf m’n 15e al helemaal gek van en maak zelf ook graag wat pretty beauty shots met mijn NikonD70. Goude oude camera, maar het is mijn 3e kind naast de kitties.

Creativiteit en Kunst: Dit hangt een beetje samen met al het bovenstaande eigenlijk. “Make-up Is Art” is een boek wat ik niet voor niets op mijn bureau heb staan!

En, wat is nu echt jullie Cup Of Tea?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “TAG: My Cup Of Tea!”

  1. Leuk artikel dame! Hahaha, nagellak is inderdaad jouw ding, maar dat kan je ook goed. Oh en of course glitter.. I looove love love glitter. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//