Tag; Little Me.

Laatst was ik op zoek naar wat nieuwe leuke tags en kwam ik deze Little Me tag tegen. Een best persoonlijke tag over de kleine femketje van vroeger. Ik heb nu ik alweer 5 jaar samenwoon eigenlijk geen babyfoto’s van mezelf, die liggen nog allemaal bij m’n ouders thuis. Wel heb ik 1 foto aan m’n muur hangen waar ik ongeveer een jaar of 3/4 was, knuffelend met onze kattenpoes Moeske. Here we go!

mini femketje copyAls baby was ik…
Best normaal eigenlijk. Cute en poppig en best wel verwend *als in altijd veel aandacht krijgen en nieuwe schattige kleertjes en geen afdankertjes van m’n broers* als enige meisje met 4 broers, dus ik werd altijd in jurkjes gehesen en omringd door baby-crazy ooms en tantes. Wel ben ik 1 keer erg ziek geweest met longontsteking maar hoefde ik gelukkig net niet naar het ziekenhuis.

Mijn eerste woordje…
Ik heb serieus geen idee en mijn moeder weet het ook echt niet meer XD Zal vast wel zoiets als mama geweest zijn!

Ik kon lopen…
Toen ik zo’n anderhalf jaar was. Ik kroop liever overal heen dan dat ik liep dus ik was ietsjes later dan gemiddeld.

Ik heet Femke omdat…
Mijn vader Fries is en alle kinderen bij ons thuis een Friese naam kregen. Als ik een jongen was geweest had ik Jelle geheten. Ook wilde mijn moeder me eerst naar mijn oma van vaders kant vernoemen (Jetske, wat ik trouwens wel een erg kekke naam vind) maar heeft dat toch maar niet gedaan omdat mijn andere oma dan misschien zoiets had van waarom vernoem je haar niet naar mij XD Mijn mams is pretty slim met zulke dingen uitdenken.

Wat ik het liefste deed…
Ik was, en ben nogsteeds, gek op muziek en nagellak. Ook was ik altijd bezig met poppen andere meisjesachtige dingen. Toch was ik ook best jongensachtig met in de modder en andere troep buitenspelen. Een beetje gemixt dus maar dat kon ook niet anders met 4 oudere broers. Oh en katten aaien was ook altijd een favoriete bezigheid.

Ik had een hekel aan…
Zwemles. Dat verhaal kennen jullie wel van mijn angst voor open water en al die dingen. Dat is volgens mij ontstaan door de schoolzwemles die ik in groep 3 kreeg. Ik werd gedwongen het te doen vanuit school zonder dat ik het wilde. Not such a good idea, dus bedankt basisschool en screw you!

Ik was bang voor…
Wespen. Nog steeds moet ik die dieren niet in m’n buurt hebben XD

Ondeugd die ik uithaalde…
Was vooral met mijn broers en niet zo erg schokkend. Laten we het er op houden dat het nooit strafbaar was en de politie ook nooit aan de deur moest komen. Ik was vooral een erg stil verlegen meisje vroeger.

Mijn moeder wilde me achter het behang plakken als…
Mijn broers en ik elkaar maar bleven irriteren tot het punt dat het huilen geblazen was.

Neem de tag gerust over!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Tag; Little Me.”

  1. Wat een ontzettend leuke en eigenlijk ook wel schattige tag!
    Ik ga deze zeker op mijn to do lijst zetten!

  2. Suuuperleuke tag om te lezen :D! Ik hou van zulke persoonlijke tags!
    Ik neem hem zeker over ^^ even baby foto’s zoeken, haha.

  3. Wat grappig om mijn zelfverzonnen tag hier terug te zien! Blijkbaar vinden anderen hem dus ook leuk om in te vullen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//