Tag: 25 Likes + 25 Dislikes.

Tags zijn atijd een leuke manier om de persoon achter een blog te leren kennen. Vandaag leek het me leuk om de 25likes/dislikes tag te doen, dus here we go!

25 Likes:
Glitters – Nagellak – Kitties – Roy <3 – Werken met mensen – Instagram – Najaar *zonder regen) – Smoothies – Anime – Horror – Blushes – Roze – Bloggen – Mascara’s die goed separeren – 88 palettes met awesome pigmentatie – Portret fotografie – Fel gekleurde sandaaltjes in de zomer – Veel goodies shoppen voor weinig in de sale – TheSchuermanShow op YT :3 – Een voor mij overzichtelijk maar voor anderen rommelig werkbureau – Ebay – Stash filmpjes – UnlimitedElizabeth op YT – Film&Freet avondjes met mijn lieve vriendinnetjes – Dagjes weg met Roy of m’n mams :3

25 Dislikes:
Crappy internetverbinding – Hoofdpijn en/of keelontsteking – Het loslaten van mijn net geplakte schoenzool – Moeten plassen als je net je nagels gelakt hebt – Moeilijk te openen make-up producten – Overpriced make-up en nagellak – Boodschappen hebben gedaan en er achter komen dat je het belangrijkste vergeten bent – Afwassen – Witlof – Foute Engelse uitspraken in Nederlandse YT video’s – Regen als ik nog naar buiten moet – Kattenbak schoonschrobben – Open water zoals de zee – Te vaak soep eten – Ijzel – Zonder loeiende airco in de hitte moeten werken – De gedachte dat mijn ouders ooit zullen overlijden – Dat stomme level in Candy Crush waar ik maar niet doorheen kom – Cakey Foundation – Muggen en hun geprik – Wanneer mensen erg slissen – Spinnepootjes wimpers *yuk* – Als mijn kitties ziek zijn – Wanneer een favoriete serie eindigd,.. for good >.< – Een nagel van je swatch-hand breken.

Wat is een like en dislike van jullie die als eerste in je hoofd op komt?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Tag: 25 Likes + 25 Dislikes.”

 1. Like: het onverwachte zonnetje zoals vandaag! Dislike: de rij bij de kassa en dat niemand je dan voorlaat met je pakje thee -.-
  Leuk om te lezen! :D

 2. Heel leuk om te lezen inderdaad en je beter te leren kennen :) Dislike: een e-mail in verband met mijn studietraject waarin staat dat ik pas later van start kan dan de normale studenten (ga ik weer lessen missen,bwei)
  En like: Dat het zonnetje schijnt vandaag. Daar word ik lekker vrolijk van :) x

 3. Dislike is echt duidelijk kattenvoer haha, daarnet nog de kitties van m’n tante gevoerd en dat stinkt behoorlijk ;) Maar zelf zijn ze echt te schattig!

  Like is echt schrijven, schrijven schrijven schrijven!

 4. Haha, leuk artikel! Mijn eerste like die in me opkomt is dat ik nog vakantie heb (: en mn dislike is dat ik over een week weer naar school moet.. Hihi xx

 5. Like: Als je eyeliner in een keer goed lukt.
  Dislike: Wanneer je helemaal naar een winkel gaat voor een bepaald product, en deze is dan uitverkocht.
  Leuk artikel!

 6. Like: dat ik gister een heerlijk dagje bij mijn mijn broer op de camping op bezoek was. Dislike: Dat mijn man in onze vakantie zijn enkel heeft gebroken. Leuke tag!

 7. Deze tag liet me echt lachen :)
  Ik vind het ook zó lastig als ik moet plassen terwijl ik net mijn nagels heb gelakt!

  ~ Hannelore

 8. Leuk om te lezen! Ik houd net als jij niet van witlof (ik ga er zelfs van kokhalsen ;-) ) en het is inderdaad altijd balen als je favoriete serie eindigt.
  Mijn eerste dislike; hoofdpijn. Helaas heb ik er erg veel last van like: mijn dochtertje te zien genieten van haar eerste zwemles (was gisteren)

 9. Leuke tag :) en sommige heel herkenbaar.
  Like: Bloggen
  Dislike: Zo voorzichtig mogelijk zijn als je je nagels net hebt gelakt…en dan toch ergens tegen aanstoten en dat je nagels weer beschadigd zijn en je weer ovenieuw kan beginnen.

  1. Oh en nu vergeet ik je vraag te beantwoorden!

   Like: leuke prijs gewonnen en vandaag opgehaald!
   Dislike: vriendlief is ziek :(

 10. haha geweldig te vaak soep eten! ik weet waar dit vandaan komt haha.
  Mijn like is: family-time.
  Dislike: Dat ik een jojo’er ben.

  xx

 11. Leuk artikel! =D

  Like: Lieve, gezellige mensen die elkaar respecteren.

  Dislike: Ruzie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//