Summertime! – Blog Updates etc..

Ola lieve lezers!

De zomer is vandaag officieel begonnen en dat betekend voor velen zon, zee, strand en vakantie. Daardoor is het allemaal wat rustiger in de internet- en blogwereld en dalen de bezoekersaantallen weer een beetje. Nooit een probleem want de echte die-hard bloglezers en andere bloggers zoals ik blijven altijd hangen bij de blogs die we al volgen.

summer

Wat betekend het voor femketje.nl? Niet erg veel anders dan af en toe maar 1 artikel per dag online ipv standaard 2. Ik ga dit jaar niet op vakantie want ik moet ontzettend veel werken *lees 6 dagen per week*, en daardoor heb ik een dag minder de tijd om te bloggen. Gelukkig kan ik op de enige vrije dag wel veel vooruitwerken, dus ik zal sowieso elke dag een nieuw artikel kunnen posten.

Ik wens iedereen die wel op vakantie gaat een super fijne tijd tegemoet en lees vooral alle gemiste artikelen door als je weer terug bent! Mocht je net als ik de sjaak zijn en gewoon door moeten werken, je bent altijd welkom om hier op femketje.nl je klaagzang te doen ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Summertime! – Blog Updates etc..”

  1. Dat zijn lange weken als je zo veel moet werken!
    Maar wat je er dan vaak weer voor terug krijgt is vaak ook niet verkeerd toch?

  2. Heerlijk het is dan nu toch echt officieel zomer ! YAY Laat de zon maar komen !

    Ik wens je met werken veel succes en plezier en geniet van je vrije dagen ! En natuurlijk geniet van de zon !

    Liefs Miss Mags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//