Sudocrem; Mijn Wondermiddeltje.

Sudocrem, de meeste van jullie zullen hier vast wel eens over gehoord of gelezen hebben en weten dat het niet alleen is om op schrale babybilletjes te smeren maar dat iedereen van welke leeftijd dan ook, profijt kan hebben van dit lavendelgeurige goedje.


 
Sudocrem is eigenlijk wel gemaakt voor babybilletjes en kun je in de drogist ook bij de baby artikelen vinden, maar het kan voor nog veel meer dingen gebruikt worden zoals de verpakking ook al zegt “Sudocrem beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De bijzondere samenstelling van sudocrem maakt het een uniek product. Het helpt tegen rode billetjes. Daarnaast helpt sudocrem ook bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid. Het is ook geschikt voor borst- en tepelverzorging. Sudocrem is hypo-allergeen en dus huidvriendelijk. Het maakt de huid weer glad en zacht. Aanbrengen bij iedere luierwisseling. Geschikt voor ieder huidtype, voor jong en oud.”
Er zitten verder een aantal verschillende ingrediënten in zoals citric acid wat helpt tegen bijvoorbeeld puistjes en ook werkt sudecrem antibacterieel wat ook een pluspunt is als je van acne of andere onzuiverheden af wilt komen. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling om elke avond een dikke laag sudocrem op je gezicht te plamuren, het is het beste om het af en toe op een plekje ‘aan te stippen’ waar je het nodig hebt. Bijvoorbeeld op een puistje die net op begint te komen of op een wondje wat wel al dicht is.
  

Bij mij heeft sudocrem al erg veel goeds gedaan tegen opkomende puistjes (die dus niet verder zijn ontwikkeld door de creme en gewoonweg zijn verdwenen) en de droge huid op mijn benen en de roodheid daar van na het scheren. Sudocrem werkt dus ook tegen rode bultjes die je na het scheren van je benen (of wat je dan ook maar scheren wilt) kunt krijgen.
Al met al, voor mij is sudocrem een wondermiddeltje en kan het ook geen kwaad voor je huid om het af en toe eens te gebruiken wanneer je het nodig hebt. Zeker een aanrader dus als je dit nog niet standaard in je beauty stash hebt!

Er worden verschillende groottes potjes verkocht. Ik heb zelf de grote pot van 250gram en die kostte me zo’n €3,00 a €4,00 en blijft 12 maanden goed houdbaar.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Sudocrem; Mijn Wondermiddeltje.”

  1. Veel mensen hebben niet in de gaten dat vaak van zulke simpele (niet voor de hand liggende ;) cremes het beste werkt. Zelf gebruik ik dagelijks uiercreme, helemaal niet duur en redelijk onbekend, maar het werkt perfect voor mij. X

  2. Lijkt me handig! Ik heb het bij de Kruidvat in een kortingsbak ziet liggen, maar toch niet meegenomen. Daar heb ik nu we spijt van.

  3. Dat klinkt heel goed! Ik wou het nog eens proberen, maar was het helemaal vergeten.

  4. Bij mij doet het helemaal niks. Net zoals tea tree olie… niks helpt. XD Ben nog steeds zoekende naar mijn wondermiddeltje. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//