Stem Op Femketje! :D

Ola lieve lezers!

Even snel een über korte post tussendoor om jullie een kleine gunst te vragen :3 Ik sta in de top 5 om BySjanty’s personal nagellak swatcher/reviewer te worden en ik heb jullie stemmen hard nodig om nummer 1 te worden!

Ik geef iedereen een massive online knuffel als je op nummer 5 stemt *nummer 5, that’s me!* via BySjanty’s blogpost <3

Mijn dank is mega massive enorm groot! Je kunt tot vanavond 12 uur stemmen en dan is het bekend wie de begeerde nagellakswatcher en reviewer gaat worden.. *i want it soooo baaaaad! Mijn nagellak verslaafde hartje gaat steeds harder kloppen XD*

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “Stem Op Femketje! :D”

  1. Grappig ik opende de link en heb echt gekeken welke ik het mooist vond. Maar dat zijn ook echt die van jou! Hoop dat je wint Xx

  2. wat leuk! en ik begrijp het ook helemaal, want je maakt echt mooie notd foto’s! ik ga meteen stemmen! x

  3. Ik had al op je gestemd, zonder dat ik wist dat jij het was. Toen zat ik nog ff te kijken en dacht ik; dat lijkt eigenlijk wel op een Femke creatie en toen zag ik dit bericht op je blog staan, haha :)!

  4. Ik heb ook op je gestemd, het scheelt maar 7 stemmen op nr 1 (kandidaat nr 4)

  5. ik heb op jou gestemd ik wist eerst niet dat jij nummer 5 was maaik ik wou op jou stemmen en ik herkende de nailart volgens mij ik hoop dat je wint!!!!

    xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//