Spam Je Blog! :D

Omdat ik wel weer toe ben aan leuke nieuwe blogs komt er vandaag een extra artikeltje online waarin je lekker mag spammen. Je mag je eigen blog spammen maar ook die van iemand anders die je me aanraad om eens een kijkje op te nemen!

Laat dus een comment achter met daarin duidelijk de link en even een kort stukje wie je bent en waar de blog (of andere site) over gaat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “Spam Je Blog! :D”

 1. Lief dat we mogen spammen! Tijd om weer nieuwe blogs te ontdekken! Ik ben Dana, op http://www.dcjournal.nl schrijf ik over van alles en nog wat, van reizen tot aziatische sheetmasks. Neem een kijkje, wees niet bang om een reactie achter te laten! <3

 2. Aah leuk, ik spam graag mee en neem uiteraard een kijkje bij mijn medespammers, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik blog op http://www.miratells.nl en schrijf bijna dagelijks, vooral over beauty. Dit probeer ik altijd met een knipoog te doen en ik vind het heerlijk om mij bezig te Liefs x

 3. Ik heb geen blog, maar zou het wel te gek vinden als je me wilt volgen of een kijkje wilt nemen op mijn Instagram account -> @NailsByMarly

  xx

 4. Wat leuk! Mijn blog heet : http://www.everyoneunique.wordpress.com Een blog wat voornamelijk gaat over beauty, maar eigenlijk komt er alles online wat ik zelf leuk vind. Zo staat mijn blog dicht bij mij en leren mijn bezoekers juist ook mij kennen en dat vind ik belangrijk. Elke donderdag en zondag plaats ik een video , dat kan over van alles gaan. Meestal komt er donderdag een kletsvideo online en zondags is het verschillend.

 5. Yeah dankjewel, lief!
  Onze blog heet uniquelifepassion.nl . Een persoonlijke blog waar van alles uit onze levens voorbij komt. Beauty, fotografie, fashion en een heleboel lifestyle. We genieten van het bloggen en hopen dit aan jullie over te kunnen brengen.
  Liefs lonneke

 6. Yay altijd leuk om even je blog te posten en andere blogs te lezen! Ik blog over alles wat ik leuk vind, maar vooral beauty. Je vind op mijn blog shoplogs, reviews, OOTD’s, recepten en andere dingen. Er komt deze week ook een hele toffe winactie online dus stay tuned!

  http://www.sarahyasmina.nl

 7. Geen blog maar wel een leuk youtubekanaal. .youtube.com/channel/UCk0kx5COfS_cJm5cEEWjgZQ
  Op PinkSummerHappiness vinden jullie allerlei kookfilmpjes, low budget en met zo weinig mogelijk afwas. En af en toe een filmpje waarin een recept volledig mis gaat.

 8. Hoi Femke,

  Ik ben een boekblogger op http://leesdame.nl
  Momenteel ben ik bezig met een 30 dagen project, maar normaliter blog ik over de boeken die ik lees. Mijn smaak is breed en van thriller tot chicklit komt op mijn blog voorbij. Verder bedenk ik vaak leuke leeschallenges en blog ik over andere leuke boekendingen.

 9. Blijft leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen! Ik ben Nikki en ik heb mijn eigen blog The Joyful Things In Life. Hier post ik artikelen over de dingen die ik leuk vind in het leven. Op dit moment is dit voornamelijk beauty! Ik maak daarnaast ook youtube video’s. Neem vooral even een kijkje!

 10. Altijd leuk!

  Ik ben Saskia, woon in Groningen en heb een nagel/nail art blog op http://cutecle.weebly.com Ik ben nog niet zo heel lang bezig, maar ik vind het enorm leuk om te doen. Vrijwel alles is low budget, en ik ben altijd in voor iets nieuws uitproberen. Meest recent zijn de nail foils die Essence net uit heeft gebracht.

  Zo, ga ik nu even de andere links in de comments bekijken ;)

 11. Ik ben Ina en ik ben een meisje van 16 die blogt over alles wat mij bezighoud, ik denk dat iedereen wel iets kan vinden op mijn blog.
  ohsnapitsina.blogspot.be

 12. Lief dat we mogen spammen!! Mijn/onze blog heet AA Beautyaddicts, (http://aabeautyaddicts.wordpress.com), en hierop delen wij reviews van makeup producten, nagellak, huidverzorging en andere cosmetica. Wij delen onze aanraders (en afraders), we zijn eerlijk in wat we zeggen. We reviewen vanalles, van high end tot super budget, dus er zit altijd wel wat bij voor je!
  Veel plezier als je op onze blog kijkt!

 13. Hi.
  Ik ben Ruby en een 21jarige blogger.
  Ik blog via : http://ruubyvds.wordpress.com/
  mijn blog staat in een teken lifestyle en beauty.
  Ik ben even afwezig geweest, maar heb nu zeker voor 2 weken lang artikelen.
  Ik vind schrijven zo leuk dat ik nooit met bloggen wil stoppen.

  Liefs X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//