Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

Aangezien het alweer een maand of 2 geleden is dat ik een spam je blog artikel plaatste, leek het me wel weer eens leuk om het opnieuw te doen. Daarnaast ga ik het denk ik maar gewoon eens per 2 maanden doen, om nieuwe blogs te leren kennen maar om ook weer eens op blogs van lezers rond te koekeloeren.

Op die manier is het van mijn kant uit een bedankje naar mijn lezers en kunnen jullie ook meteen allemaal andere nieuwe leuke en interessante blogs leren kennen! Laat dus in een comment achter wat jouw blog of site is en waar deze over gaat.

Have fun & spam away!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Leuk dat we onze blogs hier lekker mogen spammen!

  Mijn blog is birdsandbeez.wordpress.com, een blog over beauty en de leuke alledaagse dingen! ik hou ervan om te bloggen en elke dag komt er wel 1 artikel online! Ook hou ik ervan om veel tips met iedereen te delen via BirdsandBeez en kun je dus ook veel leren van mijn blog! :D

  Liefs, Kimberly

 2. Leuk zo’n artikel! Mijn blog is not-only-nails.blogspot.nl. De naam omschrijft mijn blog eigenlijk heel goed. Dus als je van nagellak en nailart houdt of gewoon nieuwsgierig bent moet je zeker eens een kijkje nemen!

 3. Lief van je dat we onze blogs hier gewoon mogen spammen! :D Dus, here we go!

  Mijn blog (die ik deel met mijn beste vriendin) gaat voornamelijk over lifestyle. Dingen die wij doen, die ons bezighouden, … dus passeren fashion en beauty ook vaak de revue! :D
  http://amyandnickyblog.wordpress.com/

 4. http://www.teddlicious.nl is een blog waar dagelijks een update over beauty, fashion of lifestyle verschijnt. Ook schrijf ik graag over films, series, lekker eten en boeken. Momenteel lopen er twee hele gave winacties (en er komen er nog veel meer) ter ere van mijn één jarige bestaan! Kom dus gauw kijken!

 5. Leuk! ZOLEA gaat over natuurlijke verzorging en staat vol met interessante weetjes, reviews van producten en leuke DIY’s ;) neem eens een kijkje en laat me zeker weten wat je er van vindt! http://zolea.be

 6. Thanks voor deze post!

  Mijn blog moet je gewoon even checken:), ik schrijf met plezier en liefde over handmade jewels, fashion, lekker eten, beauty en alles waar wij vrouwen van houden!

  Liefs

 7. Super leuk dat we onze blog bij je mogen spammen!:-) Ik volg je al een tijdje via bloglovin en vind het altijd erg leuk hier!

  Ook ik heb een beautyblog, over beauty (goh) en soms wat leuke extra`s dingen. Om op mijn site te komen druk je op mijn naam hier boven! Ik zie jullie wel verschijnen!

  Liefs
  Angelique

 8. http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/

  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en verzorging. Ik neem deze drie begrippen erg breed en je zult dus ook veel verschillende soorten posts voorbij zien komen. Ik schrijf reviews over make-up en verzorgingsproducten, ik schrijf persoonlijke dingen, ik post tips en advies over gezondheid en lifestyle en maak shoplogs. Kortom: genoeg om je te vermaken op mijn blog!

 9. MyBeautyBlog gaat over beauty,lifestyle en een tikje fashion. Ik zal het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Ik post elke dag een bericht, Liefs van Kelly!

 10. Wat een leuk dat je dit doet!

  Ik zal eerst mijn even kort voor stellen ik ben Elke ik ben een zotte meid en mijn 2 hobby’s zijn schrijven en fotograferen. Ik ben erg geïnteresseerd in visagie , nagelstijling ,… Daarom heb ik ook mijn eigen blog namelijk ;
  http://www.retro-elke.blogspot.com
  ik doe het bloggen echt met super veel plezier anders zou ik het allang niet meer doen. Maar bloggen is meer dan mijn hobby geworden het is een stuk van mijn leven een passie. Ik probeer om dagelijks een review , een persoonlijk artikel , een recept ,.. (je kan het zo gek genoeg niet bedenken ;)) te plaatsen.
  Ik zou het echt enorme appreciëren als je ene bezoekje brengen om mijn blog. Alvast bedankt! :D

  Liefs Elke

 11. Hey, mijn blog heet urnailart.blogspot.nl! Hier vind je 4x in de week posts over nagellak, nail art (met uitleg) filmpjes, tags en nog veel meer! Neem eens een kijkje!

  Groetjes Tess
  urnailart.blogspot.nl

 12. Sinds kort ben ik zelf bezig met bloggen, de afgelopen maand ben ik vooral met de website bezig geweest(al het coderen). Nu ben ik echt gestart met bloggen. Ik wil proberen om elke dag een artikel online te zetten, de leukste artikelen vind ik reviews, how-to’s en informatieve stukjes over beauty. Dit zul je dan ook veel op mijn blog voorbij zien komen. Ik vind het belangrijk dat bezoekers zich met mijn artikelen kunnen vermaken, maar ook dat ze er iets van kunnen leren. Uiteraard zul je ook andere artikelen voorbij zien komen, bijvoorbeeld inner beauty, tutorials FOTD, dat soort dingen.

  Mijn website kun je vinden via de volgende url: http://www.icecreampeach.nl

  Leuk dat je andere mensen een kans geeft om hun blog te promoten. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//