Sleek Sparkle 2 Palette.

Sleek palettes: ik ben er gek op! De pigmentatie is altijd super en de palettes bevaten vaak erg mooie kleurencombinaties. Laatst won ik dit palette bij Anne en kon ik een review niet achterwegen laten. Het palette is zo pretty dat ik er wel over MOET schrijven!

DSC_3816 copy DSC_3830 copy Het palette is volgens mij van een limited edition maar in een aantal Nederlandse webshops alsnog te krijgen voor zo’n €10. Dit palette bevat zoals alle andere Sleek palettes 12 tinten die je mooi met elkaar kunt combineren maar die je ook makkelijk los van elkaar, samen met andere merken en producten kunt gebruiken. De pigmentatie is echt weer amazing en de kleuren blenden makkelijk en fijn in elkaar over. Elke kleur heeft een specifieke naam en alle tinten zijn shimmery. Sommige bevatten zelfs grovere glittertjes, dat is wel iets waar je echt van moet houden. Je kunt met dit palette voor een warme diepe look gaan, of voor meer een koele zilveren look.

DSC_3836 copy

Het is een vrij donker palette aangezien het uit de kerstperiode van 2012 komt, maar de meeste kleuren zijn ook makkelijk in de zomer te gebruiken voor een wat meer zwoele smokey avondlook. Mijn favoriete combinatie zijn de kleuren Festive en Gold Ribbon. Deze twee samen geven echt zo’n typische Arabian Nights look waarbij je Starry Night (de zwarte shimmery tint rechts onder) als eyeliner kunt gebruiken. Een mascara er bij en klaar is je avondlook! Veel kleuren om veel mooie ooglook-combinaties te maken denk ik zo.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Sleek Sparkle 2 Palette.”

  1. Ik vind alle palettes van Sleek kwalitatief goed en mooi maar deze is er wel eentje die niet héél hoog op mijn verlanglijstje staat. Het zal aan de kleuren en de combinaties liggen denk ik!

    1. Het is er inderdaad eentje waarbij je echt iets met de kleuren moet kunnen, niet iedereen houdt natuurlijk van grove glitters en donkere tinten :3

  2. Wauw wat een mooi palette weer. Ik vind dat Sleek altijd zulke mooie combinaies maakt en de pigmentatie ziet er ook erg goed uit.

  3. Pigmentatie is zoals altijd top bij Sleek, toch trekt dit palette mij minder dan nummer 1, maar dat is iets persoonlijks denk ik :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//