Sleek Oh So Special Palette.

Mijn aller eerste Sleek palette had ik gewonnen bij mede beauty blogger Priscilla van glim.org . Normaal gesproken kosten deze palettes zo’n €8,00 als ik het goed heb en zijn ze een jaar lang goed houdbaar.

De verpakking vind ik wel leuk, mooi doosje er extra omheen en ik vind de grote spiegel binnen in echt fijn in gebruik. Hij is groot genoeg en daardoor heb je geen extra spiegel meer nodig. Ook vind ik het doosje zelf wel makkelijk open gaan, ook met langere nagels.

De oogschaduws zelf vind ik ontzettend fijn in gebruik. Wel zijn ze aardig zacht en heb je snel last van fall-out maar ze blenden erg goed en zijn ook super goed gepigmenteerd.

Er zitten in totaal 12 kleuren in dit palette en ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Toch heb ik in dit palette 3 favoriete kleuren waar ik steeds vaker naar pak en dat zijn Noir, Gateau en Celebrate. Vooral Gateau is mijn all time fave wat een mooie paarsige gouden tint is die in verschillend licht er steeds weer net iets anders uit ziet.
Al met al, dit is zeker 1 van mijn favoriete budget palettes!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Sleek Oh So Special Palette.”

  1. wauw wat een super mooi palette!
    die ribbon is echt een mooie roze!
    leuk dat je deze gewonnen hebt, zou ik ook wel willen haha.
    xoxoxox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//