Sleek Blush By 3 – Lace.

Eerder deze week konden jullie al mijn review over het Sleek au naturel palette lezen, welke ik ter review had ontvangen van pakshop.nl. Vandaag een ander Sleek product, eigenlijk 3 in 1 want ook dit gorgeous Sleek blush by 3 palette in de kleur Lace heb ik van deze awesome webshop mogen testen.

DSC_6242De blush bevat de kleuren Crochet,  Guipure en Chantilli. Crochet is een oranje matte tint, welke super gepigmenteerd is. A little goes a very long way dus zorg er voor dat je goed je kwast af tikt voordat je teveel blush op je snoetje hebt. Hetzelfde geld qua pigmentatie voor de andere blushes. Guipure deed me wel erg aan Rose Gold denken, maar is toch weer net ietsje anders. Deze bevat wel een gorgeous shimmer en heeft verder een peachy roze tint met gouden shimmer. Chantilli is een prachtige matte roze koraaltint.

DSC_6243 DSC_6246

De blushes zijn trouwens niet alleen als blush te gebruiken, maar kunnen ook prima door voor gorgeous oogschaduws! De verpakking is stevig en handig met de grote spiegel, en hij is vooral herkenbaar voor Sleek. De blushes bevatten een royale inhoud van in totaal maar liefst 20 gram en kosten bij pakshop.nl maar 12,95. Kijk vooral nog even verder tussen alle Sleek goodies, want met deze code (FEMPAK5) krijg je alvast 5% korting op je gehele bestelling!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Sleek Blush By 3 – Lace.”

  1. Oeh die middelste kleur is echt mooi. Inderdaad een beetje Rose Gold, maar net wat donkerder lijkt het. Kende de webshop nog niet !

  2. Aah deze heb ik ook, en hij is zó mooi! Ik heb hem gekocht toen ik afgelopen zomervakantie in Schotland was, ik werd echt helemaal gek toen ik het Sleek schap zag :)

  3. Dit palet staat me echt wel aan ik heb nog geen oranje blush eigenlijk wel eentje maar die is meer perzik :) dus reden te meer dat ik ook eens wat moet bestellen bij Sleek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//