Sinful Colors – Let’s Talk.

Is hij nu paars, blauw of gewoon de gulden middenweg: paarsblauw? Ik denk dat ik voor de laatste optie kies. Let’s Talk is een gorgeous lakje van Sinful Colors die in het ene daglicht meer paars dan blauw lijkt en andersom. In dit artikel heb ik ‘m voor jullie gereviewed!

DSC_7323

Let’s Talk is een creamy lak die een ontzettend mooie glossy finish heeft. Hij heeft 2 dunne laagjes nodig en droogt daarom ook vrij snel. De lak is alleen al mooi op zichzelf, maar nog mooier met bijvoorbeeld een paarse glitterlak er overheen.

Helemaal happy met deze kleur, en de lengte van mijn nagels op dit moment :D

DSC_7307De lak brengt mooi egaal aan door het fijn werkende kwastje, geen rare fratsen zoals uitstekende haartjes of crappy afgesneden vormen. 15ml lak voor een klein prijsje van 1,99 euro? Yesh please! Bij het Kruidvat staat nu standaard een schap met Sinful Colors lakjes in de mooiste kleuren, voor ieder wat wils zou ik zeggen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Sinful Colors – Let’s Talk.”

  1. Oke, bij jou doet die lak het dus ook! Gelukkig maar. Ik heb hem een tijd geleden al op mijn blog gehad en net als bij jou oogt de lak blauw op de foto maar in het flesje paars.

    Ik vind het echt een plaatje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//