Sinful Colors – Hottie.

De eerste van de in totaal zes Sinful Colors lakjes die ik voor 1,99 euro bij het Kruidvat kocht. Deze funky maar oh zo leuke lak heet Hottie en is voor mij een isntant-favoriet geworden. Ik heb al zo ontzettend veel video’s gezien op YT waarbij Sinful Colors lakjes gebruikt werden en EINDELIJK heb ik er ook een paar, yay :D

DSC_7321

De lak is een typische glitterlak, sheer maar prachtig over andere lakjes en ze drogen lekker vlot. Hij heeft een lichtblauwe basislak met daarin gorgeous multicoloured fijne en wat meer chunky glitters. Ik heb voor de swatchfoto 2 dunne laagjes van Hottie aangebracht over een dekkende witte lak. Super pretty! Het geeft echt een zomerse en frisse uitstraling, net alsof je aan een parelwit strand ligt en naar de blauwe zee kijkt.

De lak is wel lastig dekkend te krijgen zonder andere lak er onder, maar geeft wel een mooi effect in nail art als soort van glitterige sheer topcoat. Ik denk dat een derde laagje over de witte lak een perfect egaal effect zou geven, dus op zich heb je de lak dan wel meteen dekkend.

DSC_7316Ik ben in ieder geval fan van Sinful Colors en ben erg benieuwd of het een blijvertje is in onze Nederlandse (en Belgische?) Kruidvat filialen. Er stond bovenin het schap met alle lakjes dat het een limited edition was, maar geen idee of ze daarmee bepaalde lakjes uit het schap bedoelden of dat de hele collectie LE is hier in de lage landen. Voor een 15ml gevuld potje lak met een prijsje nog geen 2 euro kun je je gelukkig geen bult vallen.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Sinful Colors – Hottie.”

  1. Wauw hele mooie kleur! Denk dat ie ook mooi zou staan over een lichtblauwe basis. Ik heb de lakken hier nog niet gezien, hoop dat ze wel nog komen D:

  2. Wat een prachtig lakje! Ik heb deze nog nooit bij de Kruidvat gezien, erg jammer want hij ziet er goed uit.

  3. Is een blijver volgens kruidvat. Gevraagd op facebook. Is vast assortiment in grotere filialen met een groot nagelverzorgingsschap

  4. Super leuk lakje! Ik ben ook benieuwd of het merk een blijvertje is. Heb het hier trouwens nog niet bij een KV kunnen ontdekken.

  5. In Belgi√ę is Sinful Colors te koop bij DI voor ‚ā¨5,95 per flesje van 15 ml

  6. Wat een mooi kleurtje!! Ik stond vandaag nog met dit lakje in mijn handen en ik ben helaas zo dom geweest om hem niet mee te nemen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//