Sinful Colors – Cinderella.

Ik kocht dit lakje eigenlijk alleen al voor de naam. Ik ben echt een assepoester fan, als klein meisje al was Cinderella mijn favoriete Disney prinses. En voor die 1,99 die ik voor dit Sinful Colors lakje betaalde kon ik ‘m niet laten liggen.

DSC_7804Op de swatchfoto hierboven heb ik 3 dunne laagjes aangebracht. Bummers voor de dekking want nog steeds zie je mijn natuurlijke tips er door heen schijnen >.< Bij andere blogs had ik gelezen dat hij met 2 dunne laagjes dekkend te krijgen was, maar blijkbaar hebben die niet zulke lange witte tips als ik :’)

Afgezien van dat ik dus +3 laagjes nodig heb, of de lak gewoon egaal over een dekkende witte lak moet aanbrengen om dekkend te krijgen, vind ik de lak wel ontzettend mooi. Een ijsblauwe tint met roze achtige shimmer in. GORGEOUS!

15ml per potje voor 1,99 euro, mooie deal naar mijn mening ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Sinful Colors – Cinderella.”

  1. Mooi kleurtje! Jammer van de dekking, maar bij de meeste lichtblauwe lakjes heb je dat probleem wel, denk ik :)

  2. Mooi kleurtje, maar erg jammer van de dekking! Ik vind dat altijd zo tegenvallen.. dan koop ik een mooi lakje en dan is de dekking flut.

  3. Ik vind hem erg mooi! Wel erg jammer dat hij niet zo goed dekt. Maar misschien dat je hem een keer over een witte lak kan dragen ofzo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//