(Short) Personal Tag!

Ola lieve lezers!

Deze tag heb ik al bij verschillende Nederlandse maar ook buitenlandse (beauty)blogs voorbij zien komen en aangezien hij lekker kort is leek het me leuk om deze even snel in te vullen zonder er al te lang over na te denken. Op die manier krijg je de meest eerlijke antwoorden!

Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
Nagellak, nog steeds en addicted zal ik altijd blijven. Ook speel ik de sims 3 weer veel te laatste tijd en qua muziek luister ik veel naar Snoop Lion (nieuwe versie van Snoop Dogg XD) en The Cat Empire. Ik ben addicted aan flessen ijsthee in citroensmaak zonder koolzuur en hou er van om American Horror Story nu op tv te volgen op donderdag avond :3

482409_453566878044939_1766309539_n copyWat voor muziek vind je het leukst?
Opzich hou ik van alle soorten muziek zoals ook wel terugkomt bij de vorige vraag. Maar geloof het of niet, ik hou van klassieke muziek, death metal en de normale mainstream popmuziek.

Op wat voor jongens val je?
Blond, bleek en beautiful. Haha dat beautiful kwam er uitrollen voordat ik het door had XD Maar nee, geen getinte sexy Spaanse, Griekse of Italiaanse adonis voor mij, geef mij maar een goedgebouwde blauw-geoogde blonde Zweedse (of simpelweg Nederlanse) God.

Hoe beviel je laatste relatie?
Daar zit ik toevallig nog in, alweer ruim 8 jaar samen met Roy. Onze relatie is best explosief te noemen maar is de laatste jaren alleen maar sterker geworden ondanks het lastige begin. De jongen waar ik iets mee had voordat ik Roy leerde kennen was niet zo indrukwekkend. No wonder I dumped him for Roy! XD

Welke celeb of BN’er vind jij knap?
Evan Peters *drools away*

 Waar heb jij een haat-liefde verhouding mee?
Creamy make-up producten. Met die troep kan ik echt niks, zeker als het om creamy blushes gaat >.< Ugh! Frustratie producten to the max ondanks dat ze vaak super mooie kleuren en shimmer hebben.

Beste mode-accessoire?
Oorbellen en nagellak. Ik draag oorbellen niet altijd meer maar 9 van de 10 keer wel. Vroeger voelde ik me altijd ‘kaal’ als ik geen oorbellen in had maar de laatste tijd ben ik heel erg into het puur natuur idee, zonder make-up of sieraden at all. Zonder nagellak zal ik nooit lang zitten, al helemaal niet als ik moet werken maar zo af en toe even een paar daagjes niks op mijn nagels kunnen ze wel alle 10 waarderen XD

Hoe zie je je zelf het liefste later? 
Levend en gelukkig. Wat de toekomst brengt, geen idee.. ik zie het vanzelf wel!

Heb je ergens spijt van?
Ik probeer mezelf te houden aan de regel ‘never regret anything’ maar er zijn toch wel een paar dingen waar ik, als ik er echt over na denk, spijt van heb. Maar wat gebeurt is is gebeurt en van alle domme fouten leer je alleen maar om een beter mens te zijn voor de toekomst :3

Tot zover de Personal Tag. Vind je de tag leuk, neem hem gerust over!

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “(Short) Personal Tag!”

  1. Leuke tag! Deze had ik nog niet eerder gelezen.
    Wil je misschien nog de ‘My Boyfriend Does My Makeup’ tag doen?

    1. We hadden het vorig jaar al eens gefilmd maar toen was er vanalles mis gegaan met het geluid wat steeds wegviel e.d. >.< Het enige punt is dat we nog steeds geen goed moment hebben gehad om het opnieuw te filmen en Roy is daarnaast nogal camera schuw ¬¬ Dat helpt ook niet echt mee, lol XD Ik zal het vanavond nog wel een keer aan 'm vragen :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//