Sephora Express Drying Oil.

Weer een product wat ik begin mei uit Maastricht mee naar huis nam is deze soort van snel drogende olie druppeltjes (zoals die dry drop olie van Essence). Het enige wat anders is aan deze snel drogende olie is dat je (naar zeggen) geen topcoat hoeft te gebruiken nadat je deze olie gebruikt hebt. Zelf ben ik het hier niet mee eens maar goed; het is een leuk idee afgezien van dat de werkelijkheid iets anders is.

Deze snel drogende olie kost normaal gesproken €10 maar volgens mij krijg je bijna altijd korting bij Sephora waardoor deze €8,50 kostte. Per potje krijg je 7ml product, dat lijkt weinig maar je hebt ook amper wat nodig per nagel. Een hele druppel is al te veel voor mijn smalle nagels!

Het potje zelf vind ik wel fijn werken, met een smal pipetje waardoor je precies een bepaalde en vooral kleine hoeveelheid kunt gebruiken. Hierdoor verspil je amper product en dat vind ik voor deze prijs wel belangrijk. (die van Essence kost een vijfde van de prijs die deze van Sephora kost dus dat zegt al genoeg!)

Als ik deze snel drogende olie vergelijk met die van Essence merk ik wel een positief verschil. Deze droogt de nagellak een stuk sneller en laat een minder vettig laagje achter naderhand. De belofte dat je geen topcoat hoeft aan te brengen vind ik wel een beetje hoog gegrepen, na een dag was mijn lak al gechipped terwijl dit even snel is als ik de olie niet gebruik en geen topcoat aanbreng. Ik breng dus gewoon lekker wel topcoat aan nadat ik de olie gebruikt heb.

Al met al, ik vind het wel een fijne sneldrogende olie die ook lekker snel werkt. Hij is een stuk duurder dan die van Essence maar dan heb je ook wel wat!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Sephora Express Drying Oil.”

    1. Ja ik stond in de winkel al ongeloofwaardig die verkoopster aan te kijken toen ze dat vertelde dus had er sowieso geen hoop in dat het ook echt zo goed zou werken dat je geen topcoat meer nodig hebt XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//