Schattige Uiltjes Oorwarmers/Headphones!

Laatst kreeg ik een ontzettend leuk mailtje van Mobilefun.nl met de vraag of ik een product naar keuze van hun wilde reviewen en ik was op slag verliefd toen ik deze über schattige oorwarmers/koptelefoon zag! Oh my doodles, deze is echt te cute voor woorden en aangezien het weer goed koud is buiten kon ik een stel multifuntionele oorwarmers/koptelefoon als deze wel erg goed gebruiken.

DSC_2047 copy DSC_2049 copyHet allerbeste aan deze oorwarmers is natuurlijk het feit dat het super cute is en er zelfs meerdere andere schattige varianten te krijgen zijn zoals 1 met panda’s op of een andere met een pinguin aan elke kant. Ik heb de oorwarmers/koptelefoon grondig getest  door hem o.a. buiten te gebruiken en muziek te luisteren via mijn HTC desire Z gsm en met mijn Blackberry playbook (dat is een tablet).

DSC_2050 copy DSC_2048 copyHet makkelijke is dat er bij de oorwarmers een handige kabel zit die je letterlijk in elk apparaat kunt pluggen om muziek te luisteren of om een filmpje te beluisteren. Op die manier heeft niemand last van jouw muziek of filmpjes en zijn deze oorwarmers ook nog eens lekker fijn en warm voor onderweg in de trein, bus of auto. Ook kun je deze kabel met een simpel klipje op je jas of trui bevestigen zodat de kabel niet in de weg hangt of ergens aan blijft hangen.

De oorwamers zijn naast dat ze super goed muziek afspelen ook nog eens lekker warm (en vooral schattig!). De oorwarmers zijn in grootte verstelbaar en dat vind ik erg fijn. Ik heb namelijk een erg klein koppie en vaak zijn oorwarmers en andere producten zoals mutsen veel te groot voor mij. De oorwarmers zitten comfy en ik voel ze eigenlijk na een tijdje te dragen niet meer zitten!

DSC_2056 copy DSC_2058 copy Deze oorwarmers kosten €24,99 per set op Mobilefun.nl. Deze site is een gadget webshop met daarin echt vanalles en nog wat zoals deze schattige oorwarmers maar ook kun je er leuke cases voor je Iphone 5 vinden. Mocht je dus nog een leuk kerstcadeautje zoeken, sla je slag bij deze webshop. De verzendig is super snel dus als het goed is kun je je cadeautje nog voor kerst in huis hebben!

DSC_2051 copy

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Schattige Uiltjes Oorwarmers/Headphones!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//