Sally Hansen – Resurrection.

Ik ben nog steeds niet door alle Sally Hansen lakjes heen gereviewed! Ik had er in totaal een stuk of 13 gescoord en tja, dan duurt het eventjes voordat ik ze allemaal verwerkt heb. Vandaag weer een mooierd met de naam Resurrection.

DSC_6824

Resurrection is een medium blauwe tint die me een beetje aan een goede jeans doet denken. De lak is lekker creamy maar bevat zoals je in het potje goed kunt zien ook een lichte shimmer. Deze shimmer zag ik zelf niet erg duidelijk terug op de nagels, maar afgezien van dat is het een prima en vooral mooi draagbare lak.

DSC_6822

De lak heeft twee dunne laagjes nodig om te dekken, maar 1 dikkere laag voldoet ook prima. De lak droogt ook redelijk snel merkte ik, na 5 minuutjes kon ik eigenlijk mijn handen alweer gewoon gebruiken.

Deze lak heeft me maar 0,99 euro gekost bij de action, en dat voor een lakje met maar liefst 14,7ml inhoud!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Sally Hansen – Resurrection.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//