Sally Hansen Fuzzy Coat 200 All Yarned Up.

Nagellak addict in the house! Eerder deze week mocht ik een amazing welkomstperspakket ontvangen waarin o.a. wat lakjes zaten zoals deze Sally Hansen Fuzzy Coat lak in de kleur 200 All Yarned Up. Ik was zo excited dat deze in het pakket zat want waar ik woon kun je de gehele Fuzzy Coat collectie niet krijgen. En toen ik ze zag staan in Maastricht hadden ze net de kleuren die ik wilde niet meer. Maar nu stoppen met het geblaat en op naar het lakje!

DSC_4494 copy DSC_4496 copy200 All Yarned Up is een blanke lak met daarin supe schattige kleine tinsel glitters. Nouja glitters zijn het niet echt maar meer gewone tinsel stukjes (tinsel=langwerpig) in de kleuren licht lavendelblauw, oranje en een pastel geel. Ik heb zelf het lakje over een peachy lak aangebracht omdat ik het zo mooier vind dan op een naakte nagel. De lak kan je op zich wel dekkend krijgen maar dan heb je een laag of 5/6 nodig en daardoor zit je met een enorm lange droog- en uithard tijd. Op de swatch hieronder heb ik twee royale laagjes van de Fuzzy Coat lak aangebracht. De Fuzzy Coat lak verwijderen was wel een beetje meer boenwerk dan dat je met een normaal lakje hebt maar vond het niet lastiger te verwijderen dan een normaal glitterlakje.

DSC_4492 copyIn de schahuw (boven) en in het zonnetje (onder).

DSC_4490 copyMocht je zelf wel echt moeite hebben met het verwijderen dan kun je de aluminiumfolie techniek gebruiken waarbij je een watje/schijfje doordenkt met remover, deze om je nagel vouwt en daar omheen een stukje aluminium folie wikkelt. Dit laat je een minuut of 10 zitten en met een beetje wrijven is je lak er zo af.

Het potje bevat 9,17ml lak waar je serieus echt ontzettend lang mee doet, en kost €9,99. Niet super budget maar voor een uniek en funky lakje als deze heb ik het als nagellak weirdo het zeker wel over!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Sally Hansen Fuzzy Coat 200 All Yarned Up.”

  1. Ik vind deze lakjes echt helemaal leuk, ik heb de variant van Barry M waaronder een kleurtje die bijna een dupe is van deze. Deze kleur staat bv ook echt ontzettend leuk over lila :-) en ze zijn maar 5,35 oid. Ben wel benieuwd of dit dan ook de kleur was, die je zo graag wilde? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//