Saffron Glitter Eyeliners.

Alweer twee maanden geleden, zo rond mijn 21e verjaardag in oktober, kocht ik 6 nieuwe glitter eyeliners van het merk Saffron. (deze zijn te krijgen bij de op=op winkels en kosten €5 voor 3 liners, of 1 liner voor €2 of €3)
 
Ik koos de volgende kleuren:
#2; een transparante liner met solid zwarte en zilveren glitters. Deze viel me wel wat tegen, in de huls ziet het er namelijk uit als een zwarte liner met wat grove glitters, maar jammer genoeg was het dus een simpele transparante liner met chunky zwarte glitters en af en toe een sprinkle zilver. Deze liner is ook erg lastig dekkent te krijgen. Wel is deze liner perfect om over bijvoorbeeld zwarte oogschaduw of oogpotlood te doen, voor een net wat meer feestelijke look.
#4; een leuke schattige barbie-ish licht transparante liner met mooie roze/fuchsia glitters. Deze is dekkend te krijgen met 2 a 3 laagjes.
#5; een flitsende neon groene glitter liner. Dekt niet erg snel, met 5 laagjes werd hij pas wat dekkender maar alsnog is het een erg gave liner die je niet vaak tegenkomt!

#6; mijn favoriete liner van het stel. Een mooie licht transparante liner met fairy dust achtige glitters. Ik krijg meteen een kerst gevoel als ik deze liner zie. De liner dekt aardig snel, met 2 a 3 laagjes zit je goed.
#8; een kobalt blauwe glitter liner die erg mooi staat bij elke kleur ogen. Deze dekt het snelst van de 6 liners, je hebt maar 1 laagje nodig, hoogstens 2, om het dekkend te krijgen.
#9; de laatste, lijkt op de huid een beetje op #8 doordat het een paarse glitter liner is met  blauwe gloed over. Toch zie je het verschil goed in de huls zelf en is het ook echt een one of a kind liner. Deze liner is perfect voor de kerstdagen omdat er een rode ondertoon in de glitters zit. Lekker feestelijk dus!

Alle liners bevatten 9 gram glitter liner wat een jaar lang goed houdbaar is. Ook zijn ze niet alleen geschikt voor de kerst en feestdagen maar zijn ze ook erg leuk voor andere feestjes of uitgaansgelegenheden. De liners liggen fijn in de hand en als applicator hebben ze allemaal een erg fijn en smal kwastje, waar mee je de liners erg makkelijk en precies kunt aanbrengen.
Al met al, ik raad deze zeker aan!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Saffron Glitter Eyeliners.”

  1. Toen ik de flesjes zag, dacht ik aan hele dikke textuur met glitters inderdaad. Had ook erg mooi geweest hoor, maar ze zien er nu ook erg goed uit. Wel een mooi finishing touch voor je make-up met deze dagen of andere feesten uiteraard.

  2. Mooi! Leuk dat er ook zoveel kleurtjes van zijn, meestal is dat vrij beperkt met eyeliners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//