Sabon Hand Cream.

Deze Sabon handcreme is door veel glossybox klanten enthousiast ontvangen. Ikzelf was er daarentegen wat minder lyrisch over. Long story short; de geur is helemaal niet mijn ding!

DSC_1731 copy De handcreme is over het algemeen zeker niet slecht maar gadver, die geur is echt te veel van het goede voor mij. Ik hou meer van frisse lichte geuren als het om handcremes gaat en deze is voor mijn huidtype en zuurtegraad gewoon echt te zwaar. Ook blijft de geur erg lang hangen (dat is natuurlijk prettig voor degene die het wel een lekkere geur vinden). De geur zelf ruikt naar vanille, lavendel en patchouli en nu ik dit typ snap ik ook waarom ik het geen fijne geur vind. Ik heb lavendel en patchouli nooit lekker gevonden en ik skip ook altijd alle producten met die geuren in. Vooral lavendel is een no go voor mij.DSC_1732 copyQua verzorging is de creme wel weer fijn, hij trekt snel in en laat geen vettig of rollend-creme laagje achter. Ook maakt hij mijn handhuid lekker zacht en wat meer gehydrateerd (iets wat we met dit koude weer wel kunnen gebruiken). Het is voor mij dus echt alleen de geur die er voor zorgt dat ik het een crappy en voor mij waardeloos product vind.

Ben jij zelf wel gek op deze specifieke geur en zoek je nog een fijn werkende hancreme, dan raad ik je deze zeker aan. Maar ben je, net als ik, wat minder enthousiast over zwaardere geuren die lang blijven hangen dan zou ik ‘m skippen en een fijne dove of nivea variant kiezen met een lichtere geur. Deze Sabon creme kost €11,95 voor een fullsize tube. (ik heb perongeluk het doosje al weggegooid en op de tube staat niet hoeveel er in zit >.<)

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winacties? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen & €25 xmas-shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Sabon Hand Cream.”

 1. Duidelijk haha, ik ben het met je eens dat lavendelgeur vaak veel te zwaar is. Het lijkt wel of die geur niet subtiel toegevoegd KAN worden op de een of andere manier. Het is altijd overheersend. De tube zelf ziet er trouwens wel leuk uit! (Al zou ik die niet in de koelkast moeten leggen, want dan gaat manlief zijn Bugles chips ermee vullen denk ik)

 2. Jammer dat de geur voor jou niks is, verder lijkt het mij wel een lekkere crème, misschien hebben ze nog andere lekkere geuren^^

 3. Ik heb deze handcreme ook in de glossybox gekregen and I LOVE IT! Maarja ‘t is maar net wat je lekker vindt;) Ik heb ook al veel complimenten uit de omgeving gekregen, ze vroegen wat er toch zo lekker rook. Ja de creme dus..

  x. Michelle

 4. Ik vind hem zelf heerlijk ruiken (ik moest er wel aan wennen in het begin) maar de geur blijft idd lang zitten en als je er niet van houd dan kan ik me voorstellen dat het niets voor jou is.

 5. Ik had deze handcreme ook in mn box, en ik ben verslaafd haha, ik vind de geur heerlijk. Gek feitje: als ik deze handcreme ‘s avonds voor het slapen gebruik, slaap ik veeeel beter. Komt door de lavendel geur denk ik. (Mijn handen leg ik vaak voor mijn gezicht op het kussen, zo ruik ik de handcreme goed.) Ik ben gek op deze creme.

 6. Ik vind hem zelf erg fijn! Hij zit nu in mijn tas zodat ik hem onderweg altijd kan gebruiken :) Jammer dat de geur je tegenvalt.

 7. Ah vind hem een beetje duur en ik ben ook niet zo dol op de geurgroep van lavendel.. Jammer want verder klinkt die wel fijn.xx

 8. Jammer dat je ‘m niet lekker vindt ruiken. Ik heb dat zelf met L’Occitane handcrème, iedereen vindt die lekker ruiken, maar ik vind ‘m echt stinken!

 9. Jammer van de geur. Lavendel op zich vind ik erg lekker. Maar met mijn eeuwige te gevoelige huidje, blijf ik lekker bij mijn handcreme van Vaseline =) De roze fles. Daar krijg ik tenminste geen huiduitslag van.

 10. Deze handcreme is zooo zalig. Ik snap dat je iets tegen de lavendel hebt, is ook niet mijn favo geur, maar toch in combinatie is dit echt een toppertje. Ik had de tube al aan mijn moeder gegeven maar omdat deze zo lekker is, heb ik er nu zelf toch ook maar een gekocht. Meteen ook de gewone vanille meegenomen. Dat is ook een hele lekkere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//