Rimmel Kate Lipsticks.

Laatst won ik op Silja’s blog 4 Rimmel Kate Moss lipsticks en heb ik ze met veel plezier grondig getest en uitgeprobeerd. De kleuren hebben alleen nummers en geen namen en dat is eigenlijk het enige nadeel wat ik aan de lipsticks heb kunnen vinden.

Als eerste 101, mijn favoriet van de 4, een lichte roze creamy tint. 107 is echt een klassieke donker rode tint, perfect voor het najaar en de feestdagen. Ook kun je met deze een goede vampy lip maken. 111 is een fellere rode tint, perfect voor een jaren 50 pin up look. En de laatste kleur, 113, is een aparte tint die denk ik alleen de aller lichtste huidjes onder ons kunnen dragen. Het is een ultra lichte nude kleur die niet echt makkelijk te dragen is.

Alle kleuren hebben super goed pigment, dekken goed en drogen de lippen niet uit. Daarnaast bloedt deze lipstick niet buiten je liplijn, ook niet wanneer je geen lippotlood gebruikt! Wel zit er een aardig aanwezige geur aan de lipsticks, een beetje te bloemig naar mijn smaak.

De lipsticks kosten in de winkels zo rond de €9,50 per stuk.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “Rimmel Kate Lipsticks.”

  1. Ik weet niet waarom, maar onbewust heb ik deze lipsticks (en alle postst daarrond) een beetje genegeerd. Zonde blijkt nu :D

  2. Ik heb een paar keer met de lipsticks in mn handen gestaan. Vraag me toch steeds weer af of de kleuren me zouden staan. Ik vind vooral de eerste erg mooi.

  3. Gaaf!!!!! Vooral 111 en 113 zijn super mooi!!! Jammer van de prijs! Anders had ik ze meteen gekocht!

  4. 111 & 113 vind ik erg mooi.. Maar eigenlijk zijn ze allemaal super mooi! Ga er zeker even naar kijken :)

  5. Hihi ik heb ook aan die winactie meegedaan. Leuk voor je dat jij ze gewonnen hebt!
    Ik vind ze allemaal zooo mooi, supergoede kwaliteit ook zo te zien
    Veel plezier ermee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//