Rimmel Glam’eyes HD 005 English Rose.

Het is alweer even geleden dat ik dit paletje kocht voor de helft van de prijs bij Kruidvat. Normaal gesproken kost zo’n paletje €11,99 wat ik eerlijk gezegd nogal een hoge prijs vind gezien de grootte hier van, maar met een prijsje van €6,00 wat ik er uiteindelijk voor betaald heb vind ik het nog wel kunnen.

Het paletje bevat 2,5 gram product (niet echt veel dus voor een meerkleurig paletje, normaal zit er in een mono van Essence bijvoorbeeld al 2,5 gram!) en is zo’n 30 maanden goed houdbaar mits je er met schone kwasten in gaat.

Nu ik het toch over kwasten heb, het paletje is niet erg handig voor brede kwasten. Ook niet voor normale kwasten trouwens, je hebt echt smalle kwastjes nodig wil je in maar 1 kleurtje gaan per keer. Je neemt met een naar mijn mening al smalle kwast, zelfs al meerdere kleuren mee en dat is nu juist niet de bedoeling. Dat is ook meteen het nadeel aan dit paletje, alles is klein maar dan ook echt klein. Ik had liever een paletje gezien verdeeld in 4 delen i.p.v. het engelse vlag motiefje. Okay, het is leuk en typisch Rimmel maar het is niet echt praktisch!

Over de tinten zelf ben ik wel erg tevreden. Allemaal mooie natuurlijke roze en lichtbruinige tinten die elke huidskleur mooi staan. De pigmentatie is ook redelijk goed, de kleuren blenden erg snel en daardoor kan het lijken of je maar 1 of 2 kleuren op je ooglid hebt, terwijl dit er eigenlijk 4 zijn. Ook in de EOTD van afgelopen donderdag was het erg lastig om de verschillende kleuren goed op de foto te krijgen en is dit me ook niet helemaal gelukt.

Verder vind ik het wel een fijne oogschaduwset, jammer van de kleine vakjes maar de oogschaduws zijn wel lekker zacht in gebruik en dat vind ik wel een groot pluspunt. Op de achterkant van het doosje staat nog een korte beschrijving en voorbeeld van hoe je de oogschaduws kunt aanbrengen, erg handig als je net met make-up begint!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Rimmel Glam’eyes HD 005 English Rose.”

  1. Ik had deze eerst ook willen kopen, maar dan de variant met grijstinten. Uiteindelijk toch niet gedaan toen ik zag hoe klein de paletjes en vooral de kleinste vakjes waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//