Revlon Gloss – Pink Pop.

Lipproducten review ik niet vaak, geen idee waarom eigenlijk niet maar ik ben gewoon wat minder into lipgoodies, i guess! Maar dit glossje van Revlon die ik alweer een hele poos geleden voor 2,99 euro bij de Big Bazar scoorde is te pretty om niet te reviewen.

DSC_6265DSC_6267Pink Pop is een lichtroze glossje, best wel creamy en zonder shimmer maar goed draagbaar doordat hij op de lippen wat meer sheer is dan dat het in de huls lijkt. De gloss heeft een sponsapplicatortje wat prima werkt en verder ligt de gloss ook wel fijn in de hand. Niet speciaals maar ook zeker geen slechte verpakking. Ook bevat de gloss SPF15, dat is altijd mooi meegenomen!Β De normale prijs van een Revlon gloss als deze is 9,99 euro. Die 3 euro is dan een mooie deal.

DSC_6270

DSC_6638 copy cropped 2 smallZelf vind ik deze gloss mooi bij erg kleurrijke looks zoals bovenstaande FOTD foto, maar draag ik ‘m ook gewoon als ik alleen maar mascara draag. Een prima glossje in een girly cute kleurtje voor een mooie lage prijs!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Revlon Gloss – Pink Pop.”

  1. Ben dol op lipgloss e juist minder dol op lipstick ;-) Maar smaken verschillen natuurlijk. ;-) Vind deze gloss erg mooi bij je staan.

  2. Die gloss is erg mooi, dan wordt voor eens graven in die bakken voor mij daar in de winkel :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//