Primark 4in1 Gentle Facial Cleansing Wipes.

Het is alweer even geleden dat ik samen met manlief naar Primark wasgeweest in augustus 2011. Toen ik daar was had ik een twin pack van dezegezichtsdoekjes gehaald die me uiteindelijk maar €1,50 bij elkaar gekosthebben.

De doekjes zijn (volgens de verpakking) voor elk huidtype geschikt enbevatten 25 doekjes per pakje. Zelf vind ik niet dat de doekjes geschikt zijnvoor alle huidtypes, wel voor de gecombineerde of vette huid maar niet voor eenerg droge of super gevoelige huid. Ik heb zelf een gecombineerde en nietspecifiek gevoelige huid maar zelfs ik had soms last dat de doekjes net iets teveel van het goede waren voor mijn gezicht.
Verder vind ik wel dat de doekjes goed het werk doen waar ze voor gemaaktzijn. Het werkt snel en simpel en ze zijn makkelijk mee te nemen in je tas naarschool, werk of als je op vakantie gaat. Ook gebruik ik deze doekjes vaaktijdens het swatchen en maken van productfoto’s. Met deze doekjes heb je deswatches binnen no time van je huid af!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Primark 4in1 Gentle Facial Cleansing Wipes.”

  1. Ik heb ze ook. Ik heb een gevoelige huid en heb erg last als ik ze gebruik. Ook bij de groene variant, die ik erg vind stinken. De roze versie werkt prima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//