Photo Of The Week; Supernova.

Weer een ietwat oudere foto aangezien ik deze week nog geen nieuw werk geupload heb en ik ook geen shoot meer heb kunnen doen i.v.m. het weer tot afgelopen woensdag. Vandaar deze foto met een ietwat minder makkelijk draagbare look voor door de weeks maar die wel makkelijk te dragen is deze kerst of met oud en nieuw!
Gebruikte producten voor de look:
          Catrice Allround Concealer palette als oogschaduwbasis.
          6 kleuren uit het 120 eyeshadow palette namelijk: donkergroen(mat), donkerblauw (mat) zwart(mat), geel(mat) en als highlighter een matte wit en een shimmery zilver.
          Essence magic design mascara in black.
          Essence lipstick 01 Frosted.
Als eerste heb ik zoals gewoonlijk de lichtste kleur uit het concealer palette genomen en dit over het gehele ooglid aangebracht. Ook heb ik een klein beetje onder het oog aangebracht om de kleuren intenser te maken.
Daarna was ik begonnen met een donker groene kleur uit het 120 palette. Je kunt deze look ook met andere kleuren maken maar ik heb gekozen voor een donkergroene/blauwe ondertoon. Na de groene kleur heb ik meteen de donkerblauwe kleur aangebracht en geblend met de groene kleur.
Daarna ben ik overgestapt naar een zwarte matte kleur en heb deze in de crease licht aangebracht en geblend.
Ik wilde de look wat meer contrast geven door op het onderste ooglid een knallende kleur aan te brengen en ik heb gekozen voor geel. Niet neon geel want dat ging wel erg ver maar een meer warme geel. Deze heb ik wat lichter aangebracht tot ongeveer de helft van het ooglid omdat het ook weer niet te fel moest worden en ik een open blik wilde houden.
Als laatste nog een matte witte kleur onder het wenkbrauwbot aangebracht en een shimmery zilver in de binnenste ooghoeken. Om het helemaal af te maken heb ik maar een klein beetje mascara aangebracht op alleen de bovenste wimpers.
Voor de lippen heb ik het simpel gehouden en maar een dun laagje Frosted aangebracht.
De kleding is hier niet te zien maar was een simpele bandeau bh van H&M.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Photo Of The Week; Supernova.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//