Photo Of The Week: 19.

DSC_2184 copy 2Gisteren was ik toevallig tussen al mijn foto’s aan het rondkoekeloeren voor wat leuke snapshots om in een nieuwe massive fotolijst te doen in de woonkamer. Toen kwam ik ineens deze foto tegen waar ik toendertijd *zomer 2010* niets meer mee gedaan heb maar welke ik nu eigenlijk pretty awesome vind gezien de minimale make-up en hoe freaking goed mijn huid er toen uit zag. Uhg… ik wil dat huidje terug!

Voici femketje, 19 jaar, het meest bruin dat ik ooit ben geweest en in de periode dat ik net met make-up aan de slag ging. Pre-blog, maar midden in het ontdekken van mijn beginnende make-up verslaving. Te zien aan de nagels begon toen ook net mijn massive nagellak verzameling. Ik droeg hier Catrice Poison Me, Poison You.

Het is serieus al sinds augustus 2013 geleden dat ik een Photo Of The Week artikel plaatste. Het lijkt me leuk om dit weer eens op te pakken en wat vaker ‘vergeten’ portretjes te plaatsen die ik perongeluk herontdekt heb.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Photo Of The Week: 19.”

  1. Wauw, mooie foto! Het is altijd zo leuk om oude foto’s terug te kijken, ik vind het zelf ook altijd heel leuk om te zien. En je huid ziet er inderdaad ook top uit daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//