Parisax Cosmic.

Parisax is naar mijn idee stiekem een erg goed maar onbekend merk hier in Nederland. Ik heb nu al 3 of 4 lakjes van dit merk en begin het steeds fijner te vinden. Vandaag een lakje wat uit het enorme nagellak pakket kwam wat ik van mijn lieve C&A crew collega’s gehad heb vorige maand.

DSC_4667 copy

Dit betreffende lakje heet Cosmic en heeft een ontzettend mooie donkereblauwe tint. In de lak zelf zitten erg fijne pretty royal blue en zelfs groenige shimmer. De naam Cosmic past er echt precies bij. Ik denk zomaar dat deze lak als basiskleur voor een galaxy nail art perfect zou staan. De lak zelf dekt met 2 dunne laagjes en is zo pretty in het zonlicht. Jammer genoeg is de herfst nu toch echt begonnen en is het zonnetje niet zo erg veel meer te zien. Vandaar dat de shimmer op de swatchfoto erg moeilijk te zien is. Toch vind ik deze lak erg mooi voor de donkere najaarsdagen. Blauw is in deze herfst dus hallo Cosmic op m’n nagels!

DSC_4671 copy

Een potje Parisax lak bevat 10ml lak, kost 6,50 en is online te scoren.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Parisax Cosmic.”

  1. wow! Mooie kleur. Ik zou helemaal gek worden van zulke lange nagels, ze waren waarschijnlijk ook al lang afgebroken (ik weet wel zeker). Ik zou overal achter blijven haken haha, hoe doe je dat toch!

  2. Wauw wat een mooi lakje!
    En inderdaad, dit is een onbekend merk het is de eerste keer dat ik hier van hoor!

  3. Schitterende diepblauwe kleur! Ik kon het merk nog niet, ook niet van naam.. althans het doet geen belletje rinkelen, but damn.. it’s so pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//