Orly Cashmere Cardigan & Kleancolor Fusion Pink.

Eerder deze week tipte ik jullie al over een awesome webshop die goedkoop Essie lakjes verkoopt. De eigenaresse van deze webshop was zo lief om mij twee lakjes naar keuze te sturen ter review. Ik kon niet echt kiezen maar was wel benieuwd naar Orly en Kleancolor lakjes omdat ik daar nog geen enkele van heb. Vandaar dat ik 1 lak van elk merk heb ontvangen.

DSC_2427 copy DSC_2428 copyAls eerste het Orly lakje in de kleur Cashmere Cardigan. Leuke naam en oh my doodles wat zit er veel lak in dit potje! Maar liefst 18ml lak wat dit lakje het grootste lakje in mijn stash maakt. De kleur vind ik erg pretty, ik ben gek op lila en lavendel achtige tinten en vooral deze met creamy finish vind ik super mooi. Wat me opviel was het kwastje, deze is erg smal en had niet verwacht dat deze erg fijn zou lakken. Niets is minder waar, ik merkte bijna niet dat het kwastje zo smal was toen ik lakte. Een groot pluspunt! Een Orly lakje kost in andere webshops vaak rond de €13 maar bij beautyvoordeelshop.nl kosten Orly lakjes maar €8,95.

Het tweede lakje is er een van Kleancolor in de kleur Fusion Pink. Roze tinten heb ik nooit genoeg en deze is niet zo standaard als je in eerste opzicht zou denken. Het is een medium roze tint met fijne shimmer in waardoor het een ietwat metallic lakje wordt. Nadeel aan zulke lakjes is dat ze soms wat streperig lakken maar daar had ik niet su[er veel last van bij deze lak. (niet wat met een mooie laag topcoat verholpen kan worden) Verder vond ik het flesje er wel fancy uit zien met een mooie dop en een normaal gevormd kwastje. Dit potje bevat 15ml lak voor een prijsje van €3,85.

DSC_2430 copy DSC_2425 copyIk ben helemaal happy met deze lakjes en zeker geïnteresseerd geraakt in andere Orly en Kleancolor lakjes!

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Orly Cashmere Cardigan & Kleancolor Fusion Pink.”

  1. Mooie kleurtjes! Beide merken heb ik nog niet in mijn stash, dus ik denk dat maar eens een kijkje ga nemen in de webshop!

  2. Wat een mooie lakjes! Fijn dat ze daar goedkoper zijn, toch blijf ik bij mijn budget favorieten Catrice en Essence :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//