Orabrush Review!

Een tijdje terug werd ik gevraagd om een Orabrush uit te testen. Nou, als de weirdo cleanfreak dat ik ben was ik stiekem best benieuwd wat het precies was, wat het doet en of het echt iets is om zelf aan te schaffen.

OB OB4

De Orabrush is eigenlijk gewoon een borsteltje en schraper in 1 waarmee je je tong kunt schoonmaken en waarmee je dus slechte adem voorkomt. Je kunt ‘m dus gewoon bij je tandenborstel bewaren en gebruiken na het poetsen. Op de achterkant van de verpakking staat ook nog duidelijk vermeld hoe je de brush gebruikt en waar het precies voor is. Ikzelf was best benieuwd hoe al de flexibele rubberen haartjes zouden aanvoelen en vreemd genoeg kietelt het niet. Mocht je wel snel last hebben van een kokhals-reflex, doe het dan ff rustig aan wanneer je op de achterkant van je tong aan het brushen bent.

OB2

Ik had al meerdere reviews gelezen voordat ik de brush zelf in huis had, en had dus ook gelezen dat je tong nog best ‘vies’ kan zijn met tongaanslag wanneer je je tong niet (goed) schoonmaakt. Tongaanslag krijg je van bijvoorbeeld bepaald eten of drinken zoals koffie. Zelf had ik niet echt een vies of opvallend resultaat maar ik denk dat dat komt omdat ik mijn tong al een soort van schoonmaak met mijn tandenborstel wanneer ik poets in de ochtend en avond.

OB3

Conclusie: Op zich vind ik het een goed concept, zeker wanneer je zoals ik echt waarde hecht aan een fris smoeltje en je het borstelen van je tong met een tandenborstel te kriebelig en kietelig vind. Hij werkt prima en ziet er ook nog eens leuk uit in een roze kleur. Mocht je niet van roze houden zijn ze ook nog in andere kleuren te verkrijgen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Orabrush Review!”

  1. Wat een gek borsteltje! Maar ben wel van mening dat je tong ‘poetsen’ minstens zo belangrijk is als het poetsen van je tanden :)

  2. Ik heb hem ook :) Als ik ergens een hekel aan heb is het mensen met slechte adem dus ik probeer zelf ook mn best te doen :P

  3. Ik wil hierbij nog graag een tip geven. Gebruik deze borstel niet dagelijks! Je beschadigt namelijk je tong ermee. Zo’n twee tot drie keer in de week is meer dan genoeg.

  4. Hij lijkt mij wel erg fijn! Ik gebruik nu een tongschraper en die is eigenlijk best scherp. Dit is dan waarschijnlijk wel een goede vervanger ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//